4 znaka horoskopa koja ćete lako zavesti

horoscope guru

Muškarci u ovim znakovima vrlo lako se prepuste zavodljivim ženama, lako ih je zavesti onda kad ništa ne osjećaju.

OVAN

Muškarci rođeni u znaku Ovna traže ženu koja će ih uvijek pratiti. Ovnovi reagiraju burno i glasno, međutim to ne znači da nisu osjećajni. Ako vam u jednom trenutku kaže da ste najljepša žena na svijetu, to ne znači da uskoro neće sresti ljepšu od vas. Ukoliko ste zapeli za Ovna, osvojit ga jedino ako mu priđete prvi. Dakle, nekim neverbalnim signalima, pokažite mu da vam se sviđa. Više pročitajte ovdje.

RAK

Žena koja će ga uvijek podržavati i poštovati, u njegovom naručju će ostati do kraja života. Kada vam kaže da ne želi da ga napustite, možete biti sigurni da mu je stalo. On voli prirodne žene koje se ponašaju isto tako. Za Rakom nemojte trčati već ga pozovite na večeru i kratko i jasno mu recite da vam se sviđa.

VAGA

Muškarci rođeni u znaku vage ne mogu odoljeti ženama koje su uvijek spremne na kompromis. Vage su pričljive tako da iskazuju osjećaje i onda kada ništa ne osjećaju. Međutim, kada očigledno počne se trudi oko vas, znat ćete da vas voli. Njega morate neprestano osvajate jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može normalno funkcionirati.

VODENJAK

Ako želite biti njegova partnerica morate imati dovoljno razumjevanja, posebno za hobije kojih ima mnogo. Veza sa njim je moguća ako ste mudra žena. Ne govore o osjećajima jer smatraju da se ljubav ne može pokazati riječima. U trenutku kada iskazuju ljubav, Vodenjaka djeluju prilično smješno. Vodolijama su privlačne drugačije žene, dakle ukoliko ste podrijetlom s nekog drugog kontinenta, neće vam dugo trebati da ga osvojite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)