3 znaka Zodijaka koja izgledaju čvršća od kamena a srce im je nježno

horoscope guru

 

astrotarot
jonglat.com

Ovi znakovi Zodijaka dobro skrivaju svoju pravu ličnost. Pokazuju hladnoću, skloni su dvostrukoj ličnosti, a zapravo njihova duša je meka, topla, otvorena, odana.

RAK

Za Rakove se misli da su vrlo čvrsti jer ne pokazuju svoje osjećaje. Čak mogu djelovati odbojnim hladni, nezainteresirani. To je njihova maska koja im daje mogućnost da se takvima prikažu. Da mogu manipulirati. Međutim, ispod te maske skriva se jedno ranjivo srce koje je spremno na sve da usreći voljenu osobu. više o tome pročitajte ovdje.

DJEVICA
Oni ostavljaju utisak, vrlo hladne, proračunate osobe koja gleda na sve odnose kroz interes, mada Djevice imaju zaista dobro srce. Pune su empatija i vole pomoći drugima, odlični su prijatelji, te perfekcionisti u poslu. Često svoje bližnje naljute sitničavošću, ali oni samo žele najbolje.

ŠKORPION
Sa njima nema šale, tako ih svi shvaćaju. Škorpion je jedan od najopasnijih znakova Zodijaka. Tako to izgleda, međutim oni koji im se približe dobro znaju za njihovu dobru dušu, odanost i da se na njih uvijek može računati. U stanju su sve napraviti za svoje voljene, svoju obitelj, to je njihov znak odanosti i bezuvjetne ljubavi.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)