3 najveća manipulatora Zodijaka

horoscope guru

manipulatori

Kada se nađu u nekim nevjerojatnim situacijama, možda i povrijeđeni, ova 3 znaka znat će manipulirati u svim situacijama u kojima se nađu.

RAK
Rakovi su vrlo osvetoljubivi, oni se sjećaju nečega čime ste ih razočarali dok ste se igrali kao djeca i to je u nekom trenutku dovoljno da vas zamrzi. Toliko su jaki manipulatori, da se uvijek ona druga strana osjeća krivom.
Rakovi su zaista intuitivni, međutim baš zbog toga mogu i najviše vas povrijediti. Toliko su maštoviti i ispričat će vam priču koja se nije dogodila, kao da se dogodila, samo da se osjećate krivim. Sve o Rakovima možete pročitati ovdje.

RIBE
Ribe su uvijek spremne pomoći, nesebične, miroljubive. Toliko će vam ugađati, da ćete se zapitati da li je to moguće ili je to sebičnost? O da, upravo ovo drugo i znat će glumiti žrtvu, okriviti vas da ste jedini razlog njihovih problema, zapravo izigravat će žrtvu.
Njihova manipulacija je u njihovom karakteru, pa čak i kad se trude da budu bolji, ovu karakternu crtu teško mogu izbjeći.

Možete više pročitati o ostalim znakovima i manipulaciji, ovdje.

LAV
Lavovi su poznati po tome da su kraljevi, da su uvijek na vrhu, da su glavni, da su u pravu, pa i onda kad nisu. Teško podnose poraze. Znaju biti vrlo manipulativni, ali postoji nešto zanimljivo kod njih. Oni to ne skrivaju, iskreni su.
To što stoje iza svojih postupaka ne znači da ih možete pratiti ili otkriti u namjerama jer imaju jako dobar način manipulacije, ne glume žrtvu,ali svojim stavom uvjerit će vas baš u sve. Više o Lavovima i načinu manipuliranja, pročitajte ovdje.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)