3 najmudrije žene u Zodijaku

horoscope guru


One posjeduju dobrotu, razumne su mirne su. Uvijek uzdignute glave prihvaćaju sve što im život donese. Fascinantne žene koje posjeduju prirodni instinkt. Njihova mudrost najizraženija je u zrelim godinama.

JARAC

Žene rođene u znaku Jarca su osobe čvrstog karaktera, ozbiljne, smirene, odgovorne. Sve te karakterne osobine čine ih najmudrijima predstavnicama ljepšega spola. Polako grade svoju karijeru, također tako i ljubavne veze. Prihvaćaju što im sudbina donese, a na kraju dobe u životu sve što žele.

VODENJAK

Ovo su fascinantne žene koje posjeduju prirodnu mudrost. Imaju uvijek svoj stav, svoje gledište, pripadnice ovoga znaka nikad to ne nameću drugima. Žene Vodenjaci nikad se ne prepiru radi sitnica i nikad ne žele mijenjati svog partnera. Sve što im život donese prihvate kako jeste.  Više pročitajte ovdje.

DJEVICA

Pripadnice ljepšega spola rođene u ovome znaku mudre su i smirene. Znaju kontrolirati svoje emocije, te usprkos svojoj snazi djeluju nježno i ženstveno. Razumne su i strpljive osobe. Djevice prihvaćaju vrlo racionalno život, a to je njihova mudrost.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)