3 načina kako ćete muškarca odvesti pred oltar

horoscope guru

 

Mudra žena će muškarca, prevesti “žednog preko vode” samo ako razumije njegovu pravu prirodu koja je veoma jednostavna. U izboru bračnog partnera mnogo snažniji faktor je sama sudbina, ali nije loše da se nekada zainteresirate sa kime ćete provesti veliki dio životnog vijeka i pored koga ćete ostvariti.

OVAN

Muškarac Ovan pun je samopouzdanja i to može biti problem za ženu koja želi pažnju i bliskost. Imaju vrlo često velike ljubavne prohtijeve i ne shvaćaju ako niste spremne sa seks, on želi i morate mu udovoljiti. Ako prihvatite ga takvog, sebičnog, svakako računajte na skladan brak.

BIK

: Da bi jednog Bika odveli pred oltar morate biti i fleksibilniji i energičniji od njega. Ako ste uz sve to i materijalno zbrinuti, svakako će kod njega to biti veliki plus. Da bi ga osvojili morate jako dobro se snalaziti u kuhinji i što manje pričati o poslovnim problemima.

BLIZANCI

Ako ste žena koja voli zabavu, sport, druženja, vrlo lako ćete odvesti Blizanca pred oltar. Kod njega ne pali nikakva filozofija, to ga zamara. Opuštenost, sklonost i seksualnim igricama svakako će pridonjeti da jednog Blizanca dobijete za muža.

RAK

Muškarac Rak težak je muškarac, previše je osjetljiv, zaštitinički raspoložen. Ako mu pokažete da ste jaka žena i da želite djecu, svakako  ga imate ispred oltara. Sanjaju o skladnom i mirnom životu, i ako ste žena koja ima takve kvalitete, on je vaš.

LAV

Da bi Lava odveli do oltara, morate biti lijepa, šarmantna, kao lutka za pokazivanje. Morate mu podilaziti i onda kad on nije u pravu. Ako ste žena koja ga gleda sa divljenjem, poštovanjem, svakako računajte da će vas brzo zaprositi.

DJEVICA

Oni vole jednostavnost, ne vole biti izloženi očima okoline, pa čak ni prijatelja. Skromni su i skromna žena može im uzeti srce.  Vrlo lako ga možete odvesti do oltara, ne pričajte o lijepim frizurama, noktima, pričajte mu o skromnosti i divite se njegovoj štedljivosti.

VAGA

Vagi treba žena koja je snažnija od njega u svakom smislu. Tu svakako morate imati fine manire, osjećaj za sklad, ljepotu, a i sami morate biti, lijepi i šarmantni. Sa Vagom morate naučiti biti prvenstveno prijatelj, a tek onda dobra ljubavnica, tada je vaš i pred oltarom.

ŠKORPION

Kad upoznate jednog Škorpiona nikako mu ne pričajte o svojim bivšim ljubavima, i nikako ne spominjite svoja seksualna iskustva, on to ne želi da zna. On  želi duboku i strastvenu vezu, želi biti važan i da vam je na prvom mjestu. Ako ste sposobni da trpite tu njegovu posesivnost, evo vam ga za brak.

STRIJELAC

Da bi ostvarili brak sa Strijelcem, on se mora osjećati djelom i slobodan. Njemu su važne emancipirane žene sa bogatim društvenim životom. Da s njm ostvarite brak, morate biti uvijek spremna na to da mu date svu pažnju i podršku.

JARAC

Jarac želi ženu koja nije filozof poput njega, koju može lako ukrotiti, koja želi postati majka. Tradicionalni su i neće pokrenuti zajednički život sa vama prije braka. Da bi ga odveli pred oltar, jednostavno dopustite mu da vam organizira život.

VODENJAK

Da bi postali žena jednog Vodenjaka morate biti zanimljive, intelektualno jače od njega. Pošto strahuju od prevelike posesivnosti, nikad mu ne pokazujte emocije u potpunosti. Morate imati vrlo aktivan krug prijatelja. Za njega pokažite fleksibilnost i razumijevanje.

RIBE

Ribe su po prirodi vrlo plašljive tako da nikako jednom muškarcu ovoga znaka ne spominjite vaše vlastite strahove. Potrebna mu je žena koja će ga primiti za ruku i voditi kroz život.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)