SIGURNO Niste Znali Kakvu moć Ima Pun Mjesec – Gatanje za novac

horoscope guru

novac

Novac: Obred gatanja se izvodi u noći punog Mjeseca. Napuniti lonac vodom, ubaciti u njega srebrni novčić i postaviti ga tako da se na površini vode ogleda Mjesec. Rukom lagano proći kroz vodu, zamahnuti tako da se rasprše kapljice i izgovoriti bajalicu: “Moćni Mjeseče, donesi mi što prije svoje bogatstvo. Ispuni mi ruke srebrom da u moj novčanik ne može da stane”. Ritual ponoviti tri puta, a onda vodu prosuti po cvijeću.

Polje novca se nalazi u oblasti na jugoistoku vašeg životnog prostora kao cjeline i kao dijelova. Ovaj pravac donosi rast, napredak i bogatstvo.

Ukoliko nedostaje, ravnotežu ćete povratiti tako što ćete zid obojiti u jasno zelenu boju ili postaviti veliku biljku. Možete i da objesite ogledalo tako da se biljka ogleda u njemu i stvara efekt vrta. Sjetite se da se biljke ne stavljaju u spavaću sobu.

Da biste privukli stalni priliv novca u kuću, poželjno je da u jugoistočni sektor stavite vodene simbole, koji sugeriraju prisustvo vodene energije. U dnevnoj sobi možete koristiti slike i fotografije na kojima su prikazani vodeni pejzaži. Također, možete osmisliti dekoraciju ovog polja uz pomoć tamno plave i crne boje.

Smatra se da vodopadi prave milijunaše. Osim slika sa vodopadima, možete staviti akvarij sa ribicama. Ali, poslužit će i posuda od keramike ili porculana u kojoj se nalazi samo voda. Mini fontane su, također, povoljno riješenje.

NIKADA NEMOJTE stavljati vodu u spavaću sobu. Možete izgubiti novac, možete imati probleme u ljubavnim odnosima.

Osim ovih energetskih simbola možete koristiti i sljedeće.

Tri novčića različitih oblika sa otvorom u sredini a povezani crvenom trakom se smatraju veoma sretnim simbolom. Najbolje je da ih nosite u novčaniku. Mogu se kupiti u kineskim dućanima.

Napravite svoj brod bogatstva. Kupite malu maketu broda objesite nakit (može bižuterija). Ovakav brod se može postaviti pored ulaznih vrata tako da uplovljava u sobu.

Tronoge drvene žabe sa novčićem u ustima su najčešći simbol i mogu se naći u Indijan šopovima .Postavlja se u jugostočni ugao, odnosno oblast. Možete ih koristiti za dekoraciju i u kući i u kancelariji.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)