Bambusovi štapići proriču budućnost

horoscope guru

Bambus

Pomoću drevne kineske vještine otkrijte kakve su vam šanse da ostvarite želje

Bambus je simbol dugovječnosti, dobrog zdravlja i mira, unosi pozitivnu energiju u dom i štiti od loših utjecaja. Flaute od stabla ove biljke nekada su se u Kini koristile za saopštavanje dobrih vijesti, a bambusovi štapići bili su najpopularnije sredstvo za proricanje sudbine.

Za tu priliku treba nabaviti osam bambusovih prutića i na svakom napraviti prstenove od crvenog konca: na jednom štapiću jedan prsten, na drugom dva, na trećem tri … Štapići se drže u crvenoj platnenoj vrećici i koriste isključivo za gatanje.

Dovoljno je zamisliti želju, zažmiriti i nasumce izvući iz vrećice jedan prutić. Broj prstenova daje odgovor na postavljeno pitanje ili najavljuje buduće događaje.

Štapić 1
Budući da ova pozicija simbolizira jaku intuiciju, prilikom planiranja trebalo bi se osloniti na unutarnji osjećaj. Prije nego što se povuče prvi korak, treba se osvrnuti na protekle godine i iz svake greške izvući pouku. Ovo je dobar početak za razvoj duhovnosti. Iako je put prepun prepreka, treba istrajati i ne odustajati od cilja.

Štapić 2
Ne bi trebalo samostalno poduzimati bilo kakve korake. U ovom slučaju, najbolje je osloniti se na pomoć prijatelja ili utjecajnih osoba. Bitno je zadržati samokontrolu kako ne bi došlo do konfrontacije zbog beznačajnih stvari. Ako je želja u svezi s materijalnim dobrima, za njeno ostvarenje biće vam potrebna novčana pozajmica.

Štapić 3
Savršen period za putovanje, avanturu i sve ono što ste oduvijek željeli, a niste imali hrabrosti da ostvarite. Vodite računa o detaljima, jer male pogreške mogu zakoče napredak. Pružit će vam se prilika da ostvarite svoje želje i promijeniti život iz korijena. Budite odlučni i idite u korak sa zbivanjima kako ne biste žalili zbog propuštenog.Bambus

Štapić 4
Unatoč optimizmu, budite oprezni jer nije vrijeme za nepromišljene poteze. Slijedite svoj cilj i nastavite planirati. Iako ćete zbog nepredviđenih situacija poželjeti odustati od cilja, ne činite to jer ćete se pokajati. Izbjegavajte davati obećanja koja ne možete ispuniti: držite riječ i ustrajte u izvršavanju obveza koje ste preuzeli.

Štapić 5
Budući da će vam mnogo toga odvlačiti pažnju od postavljenog cilja, potrudite se da ostanete dosljedni. Poput magneta, privlačit mnoge ljude, ali nemojte dozvoliti da vam se previše približe da vam to ne bi oduzelo energiju. Pokušajte izbjeći duga putovanja ili selidbu. Ne poduzimajte ništa dok ne budete sto posto sigurni da nećete pretrpjeti štetu.

Štapić 6
Trudite se ispuniti svoje ambicije, ali nemojte gaziti preko drugih da vam se to ne bi obilo o glavu. Budite oprezni, ne otkrivajte svoje planove da netko iz vaše blizine to ne bi zloupotrijebio. Ostanite pravični i ne dozvolite da vam se zbog sitnog propusta sroza ugled. Nemojte davati niti uzimati pozajmice. Ovo je vrijeme blagostanja u kome treba uživati.Bambus

Štapić 7
Imaćete bogat društveni život i uživat ćete u svim blagodatima ovog svijeta. Ovo je vrijeme slavlja. Razmislite o tome što ste do sada naučili i kako to možete upotrijebiti da biste napredovali. Razdoblje je odličan za preispitivanje i provjeru duhovnog znanja. Duge šetnje po prirodi blagotvorno će djelovati na vaš um. Povedite računa o tome da zbog nepromišljenih postupaka ne izgubite osobu do koje vam je stalo.

Štapić 8
Nemojte biti agresivni kada branite svoje ideje jer to vodi u sukob. Nastojte biti iskreni i dajte si vremena, ne treba žuriti s akcijom. Dobićete dobru ponudu koja bi mogla biti put ka ostvarenju snova. Nemojte se povlačiti, naprotiv, istupajte u prvim redovima i uspjeh neće izostati. Ipak, obuzdajte buntovnički duh da ne biste bili pogrešno shvaćeni.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)