Utjecaj feng shuia u 2013. godini

horoscope guru

feng shui

Vjeruje se da su leteće zvijezde najvažniji elementi feng shuia. Svake godine leteća zvijezda ostaje u jednom sektoru cijele godine, a zatim se seli u drugi sektor naredne godine. Neke zvijezde donose povoljne okolnosti, dok su druge nepovoljne. Ako se određeni sektor sastoji samo od dobrih zvijezda, vjeruje se da je puno sreće na putu iz tog sektora.

Kad loša zvijezda vlada određenom godinom, tada dolazi do nepovoljnih događaja, koje treba ublažiti primjenom određenim Feng Shui metoda.

Da bi pravilno održali ravnotežu u svom životu i izbjegli nesreću, važno je razumjeti koje zvijezde su dobre, a koje su loše i kako aktivirati sretnu zvijezdu i suzbiti onu koja donosi lošu sreću u 2013.

Nesretna zvijezda tijekom 2013. godine će se nalaziti u središtu doma. Ove godine, žuta zvijezda ili Wu Wang predstavlja loše vijesti i ona će se nalaziti u središtu doma. To je zlonamjerna zvijezda koja donosi lošu sreću svih vrsta. Ona je zemljani Element i donosi sa sobom financijski gubitak, prepreke i negativno raspoloženje.

Najvažniji sobe koje treba zaštititi su spavaća soba, dnevni boravak i glavni ulaz u dom

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)