ŠTO Će Se Dogoditi Kad Maknete Stare I Polomljene Stvari Iz Kuće – PRIVUCITE NOVAC UZ FENG SHUI

horoscope guru

bogatstvo

Uz pomoć feng shuija možete privući više novaca u svoj život, te poboljšati svoje poslovne šanse. Novac se povezuje s bližim lijevim kutom bilo kojeg prostora. Glavno područje je u njajužnijem kutu stana, ali postoji područje financija u svakoj prostoriji, radnoj sobi, spavaćoj, kuhinji itd. Da biste ta područja ispunili pozitivnom energijom, slijede jednostavni i brzi savjeti.

-1- Očistite nered u ovim područjima. Ako se riješite nepotrebnih stvari privući ćete pozitivnu financijsku energiju.

-2- Popravite sve stvari koje su slomljene ili nefunkcionalne. Sve što ne radi ne biste trebali držati u ovom prostotu, ali ni općenito u domu.

-3-Ispunite ova područja simbolima bogatstva. To su zdjela s novčićima, sretni bambus ili bilo kojim drugim predmetom koji simbolizira bogatstvo. To mogu biti i osobni simboli poput slike luksuzne kuće koju želite, modela jahte ili luksuznog automobila koji želite…

-4- Financijsko područje doma ispunite zelenom i ljubičastom. Zelena boja simbolizira vitalnost i rast, a ljubičasta je boja bogatstva.

 -5- Obratite pažnju na to kako se prema novcu odnosite svakodnevno. Držite li novac nesortirano i neuredno po džepovima?! Iz novčanika izbacite sve nepotrebno, novčanice uredno složite, a prema svakoj novčanici se odnosite kao da je cijenite i da ima veliku vrijednost.

-6- Ako odbijate baviti se novcem, novac će se odbijati od vas. Zbog toga bilježite troškove, račune plaćajte na vrijeme i sl…

-7- Živite darežljivo. Novac formira zasebnu energiju i treba se kretati kroz vaš život, stoga novac morate davati da bi vam pristizao. Ako zaista nemate nimalo novca koji biste dijelili s drugima darujte svoju ljubaznost, vrijeme, energiju, vještinu ili cijenjenje.bogatstvo

-8- Budite zahvalni na onome što imate. Što više cijenite stvari koje imate, nevažno koliko male bile, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život

Ova Kineska tradicija koja je stara preko četiri tisuće godina danas se koristim u svih sferama života i pokazuje vrlo dostojne i velike rezultate. Majstori AstroTarota također  Vam mogu pomoći svojim savjetima za bilo koju sferu života,a primjenjujući i tehniku Feng Shui,stoga im se javite sa povjerenjem i poboljšajte svoj život!

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)