Privucite novac i ljubav u svoj život uz 3 najvažnija feng shui savjeta

horoscope guru

Savjeti koje vam predlažemo su vrlo jednostavni i možete ih primijeniti već danas. Nakon što sredite svoj životni prostor prema feng šuiju, ubrzo ćete osjetiti promjenu vlastite energije i načina razmišljanja. Ovi savjeti u olakšavaju život, privlače pozitivne vibracije u vaš dom i u vaš um, a promjene ćete osjetiti relativno brzo.

1. Kako bi privukli novac u svoj život, savjetuje se da kuhinju održavate čistom. Vaša kuhinja je direktno povezana s vašom sposobnošću privlačenja novca. Neka vaša kuhinja i frižider budu organizirani i puni svježe hrane, koju zaista koristite. Da bi privukli više novca, održavajte štednjak čistim, sve što gori mora raditi i koristiti se podjednako. Na kraju, uklonite sav nered s kuhinjskog stola. Privlačenje novca je također moguće ako svoje prostorije ukrasite crvenom, ljubičastom ili zelenom bojom. Boja ima snažan utjecaj na raspoloženje, a crvena se smatra povoljnom i moćnom. Zamislite da šetate crvenim tepihom ili nosite crvenu kravatu. Ljubičasta i zelena također su ključne boje za privlačenje prosperiteta. Možete bojati jedan zid u boju lavande, ili jednostavno dodajte ljubičaste jastučiće na kauč. Poboljšat ćete vibraciju i snagu svog doma.

2. Jedan od ključnih savjeta je i da ne koristite simbole vode. Naročito ako želite da privučete novac i prosperitet. Savjetuje se da popravite sve polomljene ili stare slavine i da maknete svu stajaću vodu iz svog životnog prostora. Bilo bi dobro da nemate slike na kojima se prikazuje voda, pa čak ni ogledala na većoj visini od vašeg nosa.

3. Privlačenje ljubavi: Uklonite negativnu simboliku. Da biste smanjili stres i svađu u svom domu, provjerite simbole koje imate u kući. Ne treba imati ukrštene mačeve kao ukras, ili druge simbole sukoba. Umjetnička djela trebaju biti prijatna, inspirativna i uzdižuća. Ako želite započeti vezu, nemojte se okruživati pojedinačnim slikama i ukrasima. Izbjegavajte jednu stolicu u uglu, usamljene slike i fotografije na kojima ste sami. Važno je da stvorite energiju partnerstva oko sebe, u suprotnom neprestano namećete samoću. Dodajte drugu stolicu u prostor za sjedenje, udvostručite noćne ormariće i okružite se uparenim stvarima za dvoje. Savjetuje se i da dodate malo ružičaste boje u svoj dom. S obzirom na to da je ružičasta boja, boja odnosa po feng šuiju, ona je najbolji izbor za uređenje spavaće sobe. Pink predstavlja ljubav, radost, sreću i romantiku. Ne morate cijelu sobu obojiti ovom bojom, dovoljan je neki detalj. Alternativno, svjetlo plava je boja pozitivnog ljubavnog odnosa.

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)