Feng shui simbol ~ tronoga žaba

horoscope guru

tronoga žaba

Omiljena među Kinezima i korisnicima Feng Shui-a, ova žaba je savršen simbol bogatstva i blagostanja. Možda ćete imati problema s nabavljanjem ove figurice. U nas je doista teško naći, no ako imate mogućnosti kupnje putem Interneta problem je riješen.

Minimalno je potrebno imati jednu. Optimalno je imati ih devet. Dostatno je i ako ih držite u skupini od tri ili šest. Važno je pri tom držati ih na podu, raspoređene po svim dijelovima sobe na neupadljivim mjestima, kao što su prostor ispod trosjeda, sofe, stola, police i sl. I neka budu okrenute prema različitim stranama svijeta. Kada sjednete na pod i zavirite pod namještaj trebali biste vidjeti prizor skupine žaba koja je netom doskakutala u Vaš dom u namjeri da se tu nastani.

 Ako imate samo jednu žabu, ona ne bi smjela biti okrenuta prema ulaznim vratima, jer tako stvarate dojam da ona odlazi skupa s Vašim novcem.

Ako imate tri, neka jedna gleda van, kao da ide po novac, druga prema unutra, kao da ga unosi u dom, a treću postavite po želji. Možete i ispod svake žabe, koliko god ih imali, staviti pravu novčanicu, od pet ili deset kuna ili kovanicu. Tako ćete osigurati da Vam žaba donese stvaran novac, a ne samo nekakav, nama nepoznat, kineski.

Važno je žabe ne stavljati u spavaću sobu, kao niti u kupaonicu ili kuhinju. Dnevna soba je najpogodnija.

 Možda Vam se učini da su te žabe pomalo nesvakidašnje i da bi se teško uklopile u Vaš dom, možda ste i u pravu, no povoljnost je u tome što one ne smiju biti izložene na vidnim mjestima, a vjerujte doista marljivo ispunjavaju svoju zadaću.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)