Kakva je vaša karma?

horoscope guru

karma

Na temelju toga koja planeta se nalazi u dvanaestoj kući Vaše natalne karte možete se orijentaciono upoznati s tim kakva bi mogla biti vaša karma. Također ona pokazuje i utjecaje na vašu karmu

Ukoliko u dvanaestoj kući nemate nijednu planetu tumačenje svoje karme možete pročitati na osnovu toga u kom znaku je vrh ovog polja. Osim navedenih čimbenika veoma važnu ulogu pri tumačenju karme imaju i mesečevi čvorovi čiji položaj u natalnoj karti otkriva kakva ste iskustva prenijeli iz prethodnih inkarnacija. U nastavku teksta možete pročitati o nekim pokazateljima specifičnosti Vaše karme. Položaj planeta u dvanaestoj kući natalne karte i položaj vrha dvanaeste kuće u znacima su objašnjeni pojedinačno dok se cjelokupan uvid u karmu pojedinca sa svim njenim specifičnostima može dobiti tek uvidom u sve relevantne čimbenike u natalnoj karti pojedinca.Ne treba osjećati grižnju savjesti ili krivnju zbog prošlih inkarnacija zato što greške iz ranijih inkarnacija već plaćamo sada i kroz svaku inkarnaciju dobivamo nove lekcije u različitim okolnostima otežanim zbog ranijih pogrešaka iz prethodnih inkarnacija tako da ne treba činiti zlo, uvijek treba činiti dobra djela i gledati u budućnost koju uz dovoljno truda i volje možete promijeniti na bolje.

Sunce u dvanaestoj kući

Sunce u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima je nerijetko pokazatelj introvertnosti osobe koja se češće povlači pred drugima i ne snalazi se dovoljno dobro u svom okruženju. Ovakav položaj Sunca daje određene naznake da je u prošloj inkarnaciji ova osoba bila utjecajna ali nije poštovala autoritet i služila se raznim sredstvima kako bi postigla željeni cilj.

Mjesec u dvanaestoj kući

Mjesec u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima ukazuje na osobu koja se u prošloj inkarnaciji loše ophodila prema drugima, osobito prema ljudima iz svog bližeg okruženja.

Merkur u dvanaestoj kući

Merkur u dvanaestoj kući, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima ukazuje na lošu karmu daje određene naznake da je osoba u prošloj inkarnaciji imala loš odnos sa članovima obitelji i povređivao ih je svojim bahatim ponašanjem.

Venera u dvanaestoj kući

Venera u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima nerijetko je pokazatelj usamljenosti i neuzvraćene ljubavi. Ova osoba je stalno na meti pogrešnih ljubavnih partnera koje privlači poput magneta. U prošloj inkarnaciji ova osoba je bila suviše Gorda, nepristupačna i nije voljela dublje vezivanje.

Mars u dvanaestoj kući

Mars u dvanaestoj kući, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima ukazuje na osobu koja je u prošloj inkarnaciji na neki način iskorištavala druge koristeći svoj dominantan položaj. Ovako aspektovan Mars redje je i pokazatelj da je ova osoba u prethodnoj inkarnaciji mogla biti i inicijator nasilja.

Jupiter u dvanaestoj kući

Jupiter u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima ukazuje na osobu koja je u prošloj inkarnaciji pričinila neku štetu osobama s kojima je bila povezana na poslovnom planu, čineći im nepravdu na neki način.

Saturn u dvanaestoj kući

Saturn u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima nerijetko je pokazatelj osobe koja u sadašnjosti trpi posljedice loše karme na taj način što je često sputavana i tijekom života je stalno prati osjećaj da joj je neka nesreća uvijek blizu i za petama i ne dozvoljava joj da ostvari svoje ciljeve. U prošloj inkarnaciji je najvjerojatnije manipulirala naivnim ljudima.

Uran u dvanaestoj kući

Uran u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima ukazuje na osobu koja je stalno u potrazi za unutarnjim blagostanjem. Razlog tome se nalazi većim dijelom u tome što ova osoba u sadašnjosti ponavlja stare greške iz prethodne inkarnacije tako da se na neki način ponavlja i ista karma.

Neptun u dvanaestoj kući

Neptun u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima ukazuje na osobu koja se u prošloj inkarnaciji pokazala vrlo nepristupačnom, hladnom i bahatom tako da u sadašnjosti može trpjeti posljedice loše karme tako što može biti uskraćena za ljubav i toplinu obiteljskog doma.

Pluton u dvanaestoj kući

Pluton u dvanaestoj kući natalne karte, ukoliko gradi odredjene loše aspekte sa drugim nebeskim tijelima ukazuje na osobu koja je u prošloj inkarnaciji svoja negativna osjećanja ispoljavala na drugima i za svoje neuspjehe najčešće je krivila druge.

Ovan na vrhu dvanaeste kuće

Ovan na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima nerijetko ukazuje na to da je ova osoba u prošloj inkarnaciji mogla imati brojne probleme u odnosu sa drugim ljudima koje nije dovoljno cijenila i uvažavala, već je bila samovoljna i pomalo okrutna prema njima.

Bik na vrhu dvanaeste kuće

Bik na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima nerijetko ukazuje na to da je ova osoba u prošloj inkarnaciji najvjerojatnije iskorištavala druge i na neki način ih tlačila. U sadašnjosti može trpjeti posljedice loše karme na taj način što teže i sporije dolazi do uspjeha, osobito na poslovnom planu.

Blizanci na vrhu dvanaeste kuće

Blizanci na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima ukazuje na osobu koja gotovo nikada ne može biti u potpunosti zadovoljna onim što ima i biti zahvalna svojoj sudbini na tome već je prati oholost još iz prošle inkarnacije. To je njihova karma.

Rak na vrhu dvanaeste kuće

Rak na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima nerijetko ukazuje na to da je ova osoba u sadašnjosti često blokirana i nevešta u rješavanju nekih životnih problema. Takodje, može imati i dosta poteškoća u ljubavnim odnosima. U prošloj inkarnaciji ova osoba nije naročito vodila brigu o osjećajima drugih pa joj se u ovoj inkarnaciji to i vraća.

Lav na vrhu dvanaeste kuće

Lav na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima ponekad ukazuje na to da je ova osoba u prošloj inkarnaciji najvjerojatnije na neki način previše bezosjećajno gospodarila drugima pa joj se u ovoj inkarnaciji može dogoditi kao posljedica loše karme da drugi ljudi često ne uvazavaju njeno mišljenje .  To je njihova karma.

Djevica na vrhu dvanaeste kuće

Djevica na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima nerijetko ukazuje na osobu koja se stalno brine oko raznih sitnica preuveličavajući stvari naročito kada je u pitanju zdravlje. U prošloj inkarnaciji je ova osoba nesavjesno postupala kada je u pitanju prizanje pomoći onima kojima je pomoć trebala.  To je njihova karma.

Vaga na vrhu dvanaeste kuće

Vaga na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima ponekad ukazuje na osobu koja se u sadašnjosti teško suočava s mnogim životnim problemima i radije se povlači nego da preuzme neku vrstu odgovornosti. U prošloj inkarnaciji ova osoba je prepuštala brigu o bitnim stvarima i donošenje bitnih odluka drugim ljudima.

Strijelac na vrhu dvanaeste kuće

Strijelac na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima nerijetko ukazuje na osobu koja je u prošloj inkarnaciji najvjerojatnije manipulirala drugim ljudima retoričkim sposobnostima ili pak na taj način što je umjela vješto koristiti svoje znanje i umijeće okultnog i mističnog i ostvari svoje interesne ciljeve pomoću tog sredstva. U sadašnjosti može trpjeti posljedice loše karme tako što joj se razni putovi uspjeha mogu iznenadno zatvarati i do željenih ciljeva može doći veoma sporo i zaobilaznim putevima.  To je njihova karma.

Strijelac na vrhu dvanaeste kuće

Strijelac na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima često ukazuje na to da ova osoba u prošloj inkarnaciji najvjerojatnije nije imala dovoljno razumijevanja za druge ljude tako da joj se to može vratiti u ovom životu.  To je njihova karma.

Jarac na vrhu dvanaeste kuće

Jarac na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima ukazuje na to da ova osoba iz prethodne inkarnacije nosi lošu karmu zbog svoje sebičnosti i pretjerane egoističnost

Vodenjak na vrhu dvanaeste kuće

Vodenjak na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima ukazuje na to da ova osoba u ovoj inkarnaciji nerijetko nailazi na nerazumijevanje okoline zbog toga što je i sama tako postupala prema drugima u prošloj inkarnaciji.

Ribe na vrhu dvanaeste kuće

Ribe na vrhu dvanaeste kuće u kombinaciji s određenim negativnim aspektima nerijetko ukazuje na osobu koja može u ovoj inkarnaciji osjećati veliku emotivnu prazninu i usamljenost jer se u prošloj inkarnaciji poigravala tudjim osjećajima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)