Ispravan mentalni stav potiče iscjeljenje – 5 načina kako ćete to postići

horoscope guru

Postoje mentalni otrovi kao što postoje i tjelesni otrovi. Mentalni otrovi pogrešne su misli koje djeluju u podsvijesti poput zagadene struje što izlazi na površinu cak i više godina nakon lošeg iskustva (bolesti, gubitka, nesrece, itd.).

Prije nekog vremena citao sam o znanstvenom pokusu u Rusiji u kojem je šest zdravih i dobro uhranjenih macaka hipnotizirano. Dat im je cijanid i ostale su žive, dok je šest drugih, slabo ishranjenih životinja uginulo. Ukoliko imamo dovoljno vjere u osobnu Božju silu u nama, možemo poništiti djelovanje svakog smrtonosnog otrova, mentalnog ili bilo kojeg drugog.

Koja su preventivna sredstva?
Koja su preventivna sredstva? Prvi korak je od ovog trenutka ne bojati se tumora, tuberkuloze, artritisa ili mentalnog poremecaja. Drugi korak je spoznaja da je odredeno stanje posljedica pogrešnog razmišljanja i da nema više moc nad vama; tada uzdižete Boga u sebi. To ce zaustaviti svako djelovanje otrova u vama ili u osobi za koju molite.
Proglasite okolnosti »prividnima« i velicajte Boga tako što cete na mjestu gdje je bio problem vidjeti savršeno rješenje, ljepotu i cjelovitost.

Najcešci mentalni otrovi su strah, mržnja, samosažalje
Najcešci mentalni otrovi su strah, mržnja, samosažalje-nje, zlovolja, zavist, osamljenost, osvetoljubivost i depresija. Sve su to zapravo oblici straha. Biblijsko ime za strah je slijepa, lažna misao zvana Golijat. Rijec Golijat oznacava agresivnu, tiranizirajucu misao ili ideju koja se hvasta svojom snagom, strahotnošcu i osornošcu, misao koja vas prijetnjama podreduje svojoj nepravednoj vlasti. Možda se bojite susreta s tim razbojnikom, nametljivcem i pljackašem u svom umu. Možda se bojite ishoda i oklijevate se otvoreno sresti s tom zloslutnom sjenkom i izbaciti iz sebe.
Da bi se riješili tog razbojnika zvanog strah, neophodno je igrati ulogu Davida. David oznacava covjeka koji voli Boga i zna za postojanje samo jedne vrhovne Sile što djeluje kao Jedinstvo i ne poznaje nikakva neslaganja ili svade, i cije je ime Ljubav. David, koji predstavlja vašu svjesnost o prisutnosti i snazi Božjoj, ubio je filistejskog diva Golijata, ili strah, kamenom iz svoje pastirske pracke. Strah je sjenka u umu koju podržava neznanje i zamracena svijest. Kad svoj strah iznesete na svjetlo razuma i inteligencije, on to ne može podnijeti i nestaje. Plodovi straha su:
a) Mržnja, koja predstavlja pogrešno usmjerenu ljubav i koja je utemeljena na neznanju.
b) Samosažaljenje, koje je zapravo zaokupljenost samim sobom. Taj mentalni otrov uvlaci se kroz tjelesni krvotok trujuci izvore nade i vjere, dovodeci do senilnosti, melankolije, itd. Protuotrov je otkrivanje svog drugog ja (Boga) i opijanje spoznajom ljubavi prema Bogu, kao i osjecaj jedinstva s jedi-
nom Silom – to ce dovesti do novog rodenja mira, zdravlja, povjerenja i snage.
c) Strah od starosti sljedeci je mentalni otrov. Staracko doba ne znaci prohujale godine, vec zoru mudrosti, istine i ljepote.
d) Osamljenost je nedostatak ljubavi. Oni koji nemaju ljubavi traže je, no ljubav i prijateljstvo pronalaze oni koji i sami ljube. Protuotrov za osamljenost je zaljubiti se u Božje prijatelje u svojem umu. Imena tih prijatelja su dobra volja, ljubaznost, nježnost, mir, strpljivost, razumijevanje i iskreni interes za druge. Izlijevajte Božju ljubav – dvostruku mjeru Duha – na one oko vas; tako cete smjesta otjerati osamljenost. Bog ce vam takoder dati dvostruku nagradu, i vaša ce se dobra volja izvanredno umnožiti.

Iz knjige Joseph Myrphy – Kako (do)biti ono što želite

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)