Zenit horoskopa,zenit onoga sto jesmo

horoscope guru

Svaki čovjek je jedan mali kosmos i neponovljiva metafizička arhitektura snova, želja, briga, ljubavi i samoće ali nikako da saznamo odakle smo došli, da odgonetnemo pitanje smisla i cilja ka kome se krećemo. Nauka mjenja svoje koncepcije, nove religije nude nove teorije, a Neptun nam je doneo poziv za budjenje i vjeru da odgovore možemo pronać i sami. Kada odbacimo zablude, kada raskrinkamo iluzije, dotaći ćemo smisao. Ali nam je baš kao i mornarima potreban svetionik da obasja taj ionako predvidivo nepredvidiv put. Zenit horoskopa je možda i najbitnija točka, koja nam od rođenja poručuje da mozemo biti netko.

Sigurno ste u svom životu sreli ljude koji nisu baš zadovoljni životom, taj neispunjeni potencijal nikada se ne tiče novca, ili ljubavi, standarda, u stvari oni nisu zadovoljni sobom. Neko u svojim četrdesetim godinama kada Zenit najjače deluje shvati da je sve oko njega i u njemu prosječno, neko opet tek tada postane zahvalan, jer mu postaje jasno da je sve što je prošlo ma koliko bilo teško, i te kako vjredelo truda! Ima i onih koji će baš u tim godinama Zenita doživjeti najstrašnije rušenje iluzija koje su vešto tkali dugo godina, i onih što će prvi put priznati sebi da su oduvjek kukavički išli linijom manjeg otpora, oslanjajući se na druge i sada im se to vraća kao praznina i uskraćenost za osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva sobom. Ali ko to određuje?

Deseta kuća i Zenit u horoskopu pokazaće što je to što vi postajete kroz iskustva, poslove, karijeru, javni status, socijalni život,čemu ste davali prioritet i šta je to što želite da drugi kod vas poštuju. Upravo zbog ovog poslednjeg, Zenit je varljiv jer ga u velikoj meri određuju naše želje, kompleksi, snovi i nekada, nerealni ciljevi. Zbog toga je motiv vrlo važan, on vas tera da se krećete ka vrhu. Možda ćete do vrha i stići, ali šta ako tada shvatite da ste sve to radili zbog deteta u sebi koje je željno pažnje i podrške? To Dete biće vam zahvalno što ste dobrih četrdeset godina živeli samo zbog njega, ali odrastao u vama biti poražen i nezadovoljan. Zbog toga je neophodno s vremena na vreme praviti rekapitulaciju i pre te četrdesete godine.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)