Vodenjak

horoscope guru

2009-07-26 12:12

21.o1.-18.o2.

Pozitivan,Muški

Planet:Uran

Element:Zrak

Kvaliteta:Stalan

Ključna riječ:Ja znam

Karakteristike:Vodenjak je nezavisan i od svih znakova najhumaniji i najdruželjubiviji.Privlači ga sve što je novo i neobično.Želi unaprijediti svijet,idealist je koji traži sredstva i način da druge oslobodi.Vodenjak je individualac.Jednom formirano mišljenje teško mijenja,a brani ga uporno i dugo.Izuzetan je prijatelj,uvijek spreman pomoći i podjeliti problem.Najintezivnije živi u svojim mislima.

Dobre strane-prijateljstvo,humanost,poštenje,odanost,originalnost,inventivnost,intelektualnost,nezavisnost

Loše strane-neukrotivost,kontradiktornost,nepredvidivost,neemocionalnost

Cilj-napredovanje

Vodenjak i ljubav:Prijateljstvo i ljubav jednako su važni Vodenjaku.U vezu ulaže mnogo i stalno je obogaćuje novinama.Često se teško odlučuje na brak,ali kad se odluči vjeran je,postojan i privržen.Očekuje  da mu partner ugađa i misli na njegov način.

Vodenjak i prehrana:Mineral važan za Vodenjaka je natrij-klorid tj.obična kuhinjska sol,no to ne znaći da treba jesti veoma slanu hranu.Treba jesti puno morske ribe,morske školjke,celer,kupus,leću,lješnjak,jabuku.Vodenjaku se preporuća da izbjegava kavu jer ga čini nervoznim.

Vodenjak i posao:Vodenjak je najsretniji kad može raditi kod kuće ili voditi obiteljski posao.Skloniji je intelektualnom nego fizičkom radu.Leže mu zanimanja vezana za istraživanja,politiku,elektroniku,medicinu,astrologiju.

Vodenjak i zdravlje:Slabe točke Vodenjaka su:vene,cirkulacija,anemija,često pati od niskog tlaka.Odgovara mu umjeren život,planinarenje,svjež zrak.Pretjeran rad dovodi ga do iscrpljenosti.Sklon je alternativnoj medicini.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)