Vertex u znakovima

horoscope guru

vetrex u znakovima

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor.

Vertex u Ovnu čini vas grubom i strastvenom osobom. Posjedujete opsjednutu želju za istinom, avanturama i strastima. Odlučni ste u tome da dobijete što želite.

Vertex u Biku pokazuje vas kao senzualnu osobu koja je pohlepna za svom svojom imovinom. Imate interakciju kojom ste sposobni privući baš svakog  u svoj život.

Vertex u Blizancima ima veliku moć komunikacije sa partnerom.  Važna je komunikacija kod vas jer geste partnera ne prepoznajete.  Skloni ste flertu i niste za stabilne veze.

Vertex u Raku čini vas osobom sa dubokim željama o obitelji i domu. Nepovjerljivi ste i posesivni, ljubomora i vaše prevare uništavaju odnose.

Vertex u  Lavu čini vas posebnom osobom, dajete sve od sebe da budete voljeni i priznati. Imate veliku želju da budete obožavani i voljeni. Slijepo vjerujete partneru.

Vertex u  Djevici vi ste poznati po čističi intimnosti. Rijetko se upuštate u seksualne odnose ako dobro niste proučili partnera. Skloni ste uspostavljati veze sa osobama koje se bave bilo kojom vrstom liječenja

Vertex u Vagi čini vas osobom koja žudi za mirom i pravdom. Sami sebi stvarate sliku harmoničnog ljubavnog života. Vi težite skladu,ali nisu vam strane prevare.

Vertex u  Škorpionu čini vas osobom kojoj se stalno mora dokazivati da ste nezamijenjivi, neodoljivi na svim intimnim poljima. Ono što zapravo drugi vide u vama nije sve jer od vas se uvijek dobije, više.

Vertex u Strijelcu čini vas sanjalicom o avanturama. Imate vrlo duboku i jaku potrebu o novim iskustvima. Rutina vas zamara i uvijek i od partnera očekujete nešto drugačije.

Vertex u Jarcu vas ćini osobom koja teži za partnerom koji će vas poduprijeti i razumijeti. Bitan vam je i socijalni status i moć partnera. On mora biti spreman na vaš senzibilitet, ali i vašu strast.

Vertex u Vodenjaku čini vas osobom koja nije sklona ljubomori. Vi ste spremni na sve da usrećujete partnera, ali očekujete istom mjerom da se uzvrati i vama. Posjedujete šarm koji je neodoljiv.

Vertex u Ribama ćini vas osobom koja ima internu potrebu, interakcije sa partnerom.  Sa partnerom ste povezani na mističan način.  imate intenzivnu seksualnost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)