Vertex u kućama

horoscope guru

Vetrex u kućama

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama.

Vertex u petoj kući pokazuje da ste djetinjasti, važna vam je unutarnja sloboda i emotivan život. Imate duboke strahove od odbacivanja, treba vam partner koji će se znati brinuti o vama i poštovati vas. Vaše veze su vrlo romantične.

Vertex u šestoj kući govori da imate naviku obaveza, dužnosti i žrtve kad se radi o osjećajima. Kod vas postoji jaka tendencija da ostvarite toliko željenu ljubav. Važno je da u tome drugi cijene vaše potrebe, namjere i iskrenost.

Vertex u sedmoj kući ukazuje da ste uvijek u partnerskim odnosima na bilo koji način, još uvijek u potrazi  za drugom polovicom. Nemate povjerenje i često ostajete samci.

Vertex u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja ima težnje za za nerazdvojivim vezama, što je kod vas izrazito jaka potreba. Ako ste u životu povrijeđeni i prevareni emotivno, zatvorit ćete se u vezema u budućnosti i ostati sami.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)