Venera u znakovima

horoscope guru

venera u znakovima

Venera pokazuje vašu seksualnost, ono što volite, što tražite, što vas veseli. 

Venera u Ovnu čini Vas šarmantnom osobom.  Jako rano započinjete ljubavni život, naivni ste, ali i iskreni. Vrlo često mijenjate partnere, imate česte avanture, ne podnosite nerazumijevanje partnera. ko ste muškarac, privlače Vas samostalne žene, a ako ste žena, volite da se partner bori za Vas. Kod suprotnog spola privlači Vas najviše fizički izgled.

Sa Venerom u Biku, Vi ste šarmantni i neodoljivi.  Niste skloni inicijativi, ali kad se nekome predate, volite iskreno. Važna Vam je materijalna sigurnost, znate uživati u životu. Svjesni iste svoje privlačnosti i volite biti centar pozornosti.  Uporni ste u svemu što radite. Ne mijenjate često partnere, volite iskren odnos i vjernost. Imate veliku potrebu za stabilnim odnosom.

Venera u Blizancima čini Vas prevrtljivima i sklonima flertu. Lako ulazite u veze i mijenjate partnere. Nekad se nađete u vezi sa više osoba, jer su Vam emocije površne i ne volite preveliku intimnost. Vodite vrlo aktivan društveni život. Oko sebe imate uvijek puno ljudi,po karakteru ste osoba koja lako sklapa veze i prijateljstva.

Venera u Raku čini Vas emotivnom i osjećajnom osobom. Privrženi ste obitelji i tu nalazite najveće zadovoljstvo. Potrebno Vam je uvijek da imate nekog odanog uz sebe. Ako ste povrijeđeni, povlačite se u sebe, uvredljivi ste osjetljivi. Vaš život se vrti oko obitelji, to Vam ne daje potrebu za druženjem.

Sa Venerom u Lavu vi ste romantična osoba, topla i iskrena.  Vrlo Vam je bitno kakav dojam ostavljate na druge, privlači Vas luksuz. Ljubav je za Vas jako važna . Vrlo često zaljubite se na prvi pogled. Znate održati brak,ali volite flertove i slobodu. Nekad ste jako ljubomorni, pa i skloni aferama.

Sa Venerom u Djevici, vi ste osjećajna osoba koja zna uzvratiti emocije. Cilj Vam je ostvariti egzistenciju i obitelj. Kad ste zaljubljeni volite pokazati tu ljubav partneru i ugađati.  Volite savršenstvo i svemu i detalje. Spremni ste pomoći svija, zaspotavljajući u tome sebe, te često ostanete razočarani.  Imate strah od osobnog zadovoljstva, pa ste skromni ljubavnici.

Venera u Vagi čini Vas emotivnom i srdačnom osobom koja ne zna sakrivati svoje osjećaje.  Vrlo rijetko ste bez ljubavnog partnera. skloni ste maštanju i idealiziranju veze, pa se teško prilagođavate realnosti odnosa. Vrlo lako sklapate kontakte i ulazite u veze. Seks je kod Vas vezan samo uz emocije, Vi ste osoba koja vrlo lako uđe u vezu ili brak.

Sa Venerom u Škorpionu Vi ste tajanstveni, strastveni i zavodljivi. Razvijate jake emocije i vjernost Vam je važna. kao i seks. Često ste osvetoljubivi, ljubomorni i posesivni. Provokativni ste i zavodljivi,ali privlačite bolna iskustva. Ne birate ponekad sredstva da ostvarite svoje namjere, ali znate se i usamiti i povući.

Venera u Strijelcu čini Vas otvorenom osobom sa idealističkim pogledima na život.  U ljubavnu vezu unosite i emocije i duh i iskreno se predajete partneru. Pošto Vam je važna sloboda, ako partner Vam ne daje dozu slobode, vi prekidate veze. Vaša strast je kontrolirana iako ste temperamentni i lako se uzbuđujete. Vi na ljubav gledate kao na avanturu.

Sa Venerom u Jarcu vi ste vrlo nesigurna osoba. U odnose ulazite uz oprez te moral i odgovornost. Ranjivi ste i niste skloni riziku. Dobro kontrolirate svoje emocije i ambiciozni ste. Ostavljate dojam hladne osobe, ali ste zapravo vrlo emotivni. Teško pokazujete u vezama emocije, zbog svog opreza. U vezi je potrebno duže vrijeme da bi se Vi oslobodili emotivno i seksualno. Odani ste i vjerni, ne volite prjevare.

Venera u Vodenjaku čini Vas društvenom, komunikativnom i pristupačnom osobom. Volite slobodne i otvorene veze. Emocije i strast ne vode Vas u životu, dok seksualnost doživljavate kao nešto neobavezno. Ali volite eksperimentirati i tu Vaša mašta dolazi do izražaja. Niste ljubomorna osoba i ne volite se čvrsto vezati, važna Vam je i sloboda.

Sa Venerom u Ribama, Vi ste sentimentalna osoba koja je spremna sve učiniti za partnera. Zbog svoje sramežljivosti često prikrivate emocije. Preosjećajni ste, nestabilni ste, skloni čestom mijenjaju partnera. Vi ste u ljubavnoj vezi ona strana koja se prilagođava partneru. U životu često imate više od jednog braka i veći broj veza.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)