Venera u muškom horoskopu

horoscope guru

Venera

Venera je ženski planet, a u horoskopu muškarca opisuje estetski izgled djevojke ili žene koja mu se može svidjeti. Venera je planet kroz koj se pospješuje uzajamnost i bliskost među ljudima. Ona opisuje svaku mlađu djevojku u horoskopu muškarca. Osim ovoga Venera govori o ljubavi, braku, nježnosti, ljepoti, zabavama, dobrodušnosti, ženama općenito, ali ako je loše postavljena i aspektirana, može ukazati na nemoralnost, požudnost, nesređeni ljubavni život, tugu i patnju u ljubavi. Npr. ako je Venera u horoskopu muškarca u znaku Bika ili Vage, ona pokazuje svoj pozitivan utjecaj i govori da muškarac sa ovim položajem Venere,  živi za ljubav, ovozemaljska zadovoljstva, umjetnost, muziku i ljepotu. Venera u Biku često ume da podlegne ljubavnim prevarama, jer ona ovde najviše voli ljubav i užitke, a na ovom mestu podleže i uticaju Marsa u izgonu, što traži i razuzdanost.

Kada se Venera postavi u znak Škorpiona ili Ovna, gdje se nalazi u egzilu ili izgonu, onda ona izobličuje svoje osobine i umanjuje muškarčevu nježnost, pa se od njega  mogu očekivati i izljevi bijesa i grubosti. Venera u znaku Raka govori o pažljivosti, nježnosti, pa je muškarac sa ovako položenom Venerom, vrlo pažljiv i nježan, što najviše pokazuje prema svojoj obitelji (Rak), ali i ženi, jer osjeća veliku privreženost i ljubav (Venera) prema njoj. Naravno, ova ”slika” je upečatljivija ako Venera nije oštećena od strane drugih planeta.

Međutim, sa ovakvim položajem Venere, gdje je ona u znaku pada Marsa i egzila Saturna, mnogi muškaci doživljavaju velika razočarenja i udarce sudbine u obiteljskom i bračnom životu. Muškarac koji u horoskopu ima Veneru u znaku Djevice, gde se ona nalazi u padu i gdje izražava svoje najlošije osobine, govori da je ovaj muškarac u ljubavi i prema partneru tvrd, analitičan, hladan i kritičan. Ona je u Djevici pod utjecajem Merkura, koji i previše ima potrebu za realnošću, a što opet Venera kao zavodnica i kao simbol ljubavi, ne može da podnese .Ako je Venera u Jarcu, većina će reći kako je ona ovdije i jako hladna zbog utjecaja Saturna, međutim ne treba nikako zaboraviti da je Venera u Jarcu pod Marsovom egzaltacijom, pa ona ovdije i te kako može biti strastvena. Npr. muškarac koji u svom horoskopu ima Veneru u znaku Strijelca u ljubavi je direktna i otvorena, jer šta drugo može biti Strijelac, nego širina i otvoreno srce.

Ovo je najpogodnije mjesto za ljubavne afere, jer Venera u Strijelcu traži aferu. Aferu koja je potaknuta znakom gdje je Merku u egzilu, pa sve svaka potreba za realnošću u ovom znaku gubi. Muškarac koji ima Veneru u znaku Djevice u svom horoskopu je povučen šarmom i privlačnošću neke stidljive djevojke, dok muškarac koji ima Veneru u znaku Ovna  nailazi na djevojku koja mu otvoreno nudi ljubav, a često čak napadno i nametljivo. Ona je ovdije dominantna i ponosna zbog toga što se nalazi u znaku egzaltacije Sunca, ali često i neodgovorna i nestrpljiva jer je ovo i znak Saturnovog pada. Kada je u pitanju esteski izgled, muškaraca sa Venerom u znaku Vage  privlače elegantne djevojke, uvijek dotjerane, kao da su u istom momentu sišle sa neke modne piste.

Ako je Venera u znaku Ovna, muškarac će više voljeti, djevojke koje su temperamentne, energične i strastvene. Venera u Ovnu uvijek opisuje početak neke ljubavne veze, a u čega ili šta se veza pretvora, opisaće Mars, dispozitor Venere. Zbog utjecaja Marsa, akcenat je na mršavijim djevojkama, zategnutim, pa i mišićavim. Ovo su sve one djevojke koje imaju istakut nos, čelo, ali i po koju pjegicu na licu. Ovo je opis djevojke sa nekim specifičnim i istaknutim mladežom ili današnja moderna vremena, sa tetovažom. Kako Ovan simbolizira glavu, muškarac sa ovakvim položajem Venere, u svojoj glavi stalno ima ženu ili djevojku. Ovakvu devojku će  nejčešće sresti na sportskim terenima, u teretanama i fitnes klubovima, frizerskim salonima, na mjestima gdje se troši puno energije.

Ovan simbolizra unifomu, pa ovaj položaj oslikava sve žene policajke, žene vojnike, žene u medicinskim uniformama, sportašice i mnoge druge koje na sebi imaju bilo kakavu uniformu. Ona je, kao prvo veliki individualac i lider. Venera u Biku opisuje čulnu djevojku sa svim ženskim atributima i oblinama, jer je ovaj znak Venerinog sjedišta. One su kulturne, fine, ugodne, umjetnički naklonjene, obožavaju muziku, nakit, ali i novac. I Venera i Bik obožavaju hranu, pa ih često možete sresti u restoranima, ali i slastičarnicama, u prirodi, parkovima, na kulturnim okupljanjima, koncertima, operi i u bankama. Ona je bankarka, ekonomista, savjetnik za financije, arhitekta, građevinac, pjevačica, dizajner enterijera, nameštaja, vlasnik restorana ili trgovine hrane.

Muškarac sa Venerom u Blizancima voli mladolike žene koje prate modu i sve modne trenove. Rijeđe biraju šutljive i stidljive djevojke, jer ona mora u Merkurovom znaku da bude i komunikativna i pametna. Ovo su sve one pričljive, radoznale i znatiželjne djevojke, a njih najčešće možete sresti na ulici, u javnom prijevozu, u automobilu, na autobuskoj stanici,u vašem susjedstvu, u pošti. Ona je trgovački putnik, učiteljica, novinar, spiker, voditelj, prodavačica, pisac, poštar, prevodioc, komercijalista, trgovački putnik, predavač na nekom tečaju, ali i svaka ona djevojka na naslovnoj strani u nekom časopisu. Muškarac sa Venerom u Raku traži partnericu koja će dobro da odgaja i podiže njegovu djecu, obiteljsku ženu, kojoj će obitelj biti najveća preokupacija u životu. Ovo su malo punije djevojke, zbog postavke Venere u vodenom znaku i zbog utjecaja Mjeseca. One često imaju ovalno lice, krupne i vlažne oči, a spremne su plakati i na najmanju sitnicu ili provokaciju. Uživaju u kućnom i obiteljskom okruženju, pa ih često možete sresti baš u njihovoj kući, u kuhnji, zabavljajući se i opuštajući se oko kuhanja i spremanja hrane. Često se mogu sresti i u restoranima, na tržnicama, u pekarama, pored mora, jezera ili na bazenu. One su agenti za podaju nekretnina, žene na čelu obiteljskih firmi, gastronomi, etnolozi, kuharice.

Venera u znaku Lava opisuje reprezentativnu djevojku, koja je uvijek u centru pažnje i centru zbivanja, jer ova Venera ima potrebu da joj se dive. Često ističu svoju kosu i ona je gusta, blago valovita i blago kovrčava. Šta god imale na sebi, to mora biti najbolje, najkvalitetnije i najskuplje. Obožava zlato i nakit. Venera u Lavu voli da izlazi i da se zabavlja, jer ona mora uvijek da se pokazuje, pa će te ovu djevojku sresti na svim mjestima koje služe za zabavu, od diskoteka do kafića, restorana, ali i na stadionu, u kazalištu, u parkovima, na ljetovanju, na političkim skupovima, u solarijumima, u krugovima gdje se nalazi ”elita”. One su politčarke, glumice i prodavačice nakita, direktori i šefovi, plesačice, vlasnice diskoteka, menadžeri .Za razliku od Venere u Lavu, muškarca sa Venerom u Djevici, ne privlače djevojke koje se ističu u bilo kom pogledu. Njega privlače skromno obučene žene, koje ni u jednom trenutku svojim izgledom neće privlačiti pažnju. Šta god bilo od garderobe na ovoj djevojci, to mora biti besprijekorno čisto, uredno i popeglano. One se mogu sresti u apotekama, u bibliotekama, u zdravstvenim institucijama, krojačkim salonima, radionicama, u kancelarijama, na plaži.Venera u Djevici simbolizira svaku apotekarku,, krojačicu, prodavačicu zdrave hrane, liječnicu, medicinsku sestru, profesoricu matematike, prodavačicu kućnih ljubimaca, književnicu, kolegicu sa posla.Ona je i analitičar, pronalazač i istraživač, nutricionista, inžinjer holtikulture i socijalni radnik.

Muškarac koji u horoskopu ima Veneru u Vagi  voli lijepo dotjerane i moderne djevojke. Djevojka koja je sa njim u vezi, ne bi trebala pokazivati ni najmanju grubost ili neotesano ponašanje. Ona mora da bude kulturnih manira, odmjerena i fina. Venera u ovom znaku takođe voli da nosi nakit, pa ako idete na sastanak sa muškarcem koji ima Veneru u Vagi obucite se elegantno i stavite na sebe neki ”komad” nakita. Ove djevojke se često sreću po modnim revijama, izložbama slika, koncertima i ostalim kulturnim događanjima, u sudnicama, na javnim mjestima, u kozmetičkim salonima i salonima za ulepšavanje, na političkim skupovima. Muškaraca koji ima Veneru u Škorpionu  privlače crnke, erotične i seksipilne djevojke. Ona ne mora biti posebno lijepa, ali mora biti magnetično privlačna. Garderoba, i izgled moraju biti seksipini, pa čak i erotični. Veneru u Škorpionu često možete sresti na opasnim mjestima ili u trenucima opasnosti, na sahranama,u laboratorijima, u mesnicama, bankama, mjenjačnicama, u seksi – šopovima. Venera u Strijelcu je otvorena za ljubav. Ona je svaka djevojka u inozemnstvu, strankinja, a često je možete sresti na mnogim splavarenjima, safarijima, jer ovdije Venera žudi za avanturom. Muškarac sa Venerom u znaku Jarca, voli starije i iskusnije djevojke. Ona je često ozbiljno obučena i trudi se da ne odudara i da ne štrči od okoline. Ona se često sreće na zimovanju, na planinama, na političkim okupljanjima

Venera u Vodenjaku predstavlja nezavisnu i samostalnu djevojku, uvijek okruženu prijateljima. Ona je intelektualna, voli da komunicira i društvena je. Muškarca sa ovakvim položajem Venere  privlače ekcentrične i neobične djevojke, a neobične u smislu da se ne utapaju u okolinu. Njih će te često sresti na aerodromima, na Internetu, u javnim institucijama.Muškarac koji u svom horoskopu ima Veneru u znaku Ribe voli nježne i romantične djevojke, a i ova Venera teži idealu. Ovakvu djevojku često možete sresti u kinu, u bolnici, na moru, na svim umjetničkim zbivanjima, u galerijama, plesnim dvoranama, ali i u snovima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)