Veliko energetsko čišćenje do kraja studenog / novembra – Mars opozicija s Uranom i kvadrat sa Saturnom

horoscope guru

Našla se tri najveća astrološka “zlotvora” u negativnom aspektu. I samo dva bi bilo dovoljno za nepovoljne događaje, a sva tri mogu donijeti velike poteškoće i prepreke.

Mars u kvadratu sa Saturnom smatra se najgorim aspektom (gorim od retrogradnog Merkura, a Merkur, iako nije sad retrogradan također se ovdje muva). Donosi nezadovoljstvo, zastoje, smanjenu vitalnost, antagonizam, grubost, slabost, submisivnost, bolest, ozljede, mentalnu i emotivnu bol, tugu, povrede. Ništa lijepo.

Situacija nije ništa bolja s Marsom u opoziciji s Uranom koji je jedan vrlo nagao i eksplozivan aspekt. Donosi nemir, nervozu, lomove (psihičke i fizičke), potrese, nagle prekide, svađe, nasilje, netolerantnost, brutalnost, vatru, eksplozije, strujne udare.

Ovo se odnosi najviše na ona područja života gdje nekome u natalu tranzitira. Dakle nekome će se odraziti na novac, nekom na posao, nekom na vezu ili odnose s drugima. Kako se na nekoga odnose teški aspekti ili dobri aspekti ovisi najviše o njegovoj natalnoj karti. Ali u općenitoj klimi u zraku je nešto negativno.

Dakako ne postoje samo ove planete, postoje i druge – pa će recimo Venera iz Vage malo ublažiti ovo djelovanje.

Ono što se također može učiniti su tzv. astrološki lijekovi – remedy. U indijskoj astrologiji oni su sastavni dio astrologije. U zapadnoj nisu tako česti, iako smatram da bi trebalo nešto raditi po tom pitanju. Jer realno kakvu korist ima pojedinac od astrologije ako mu astrolog kaže da ga čeka teška planetarna situacija, a ne da mu neki „recept“ kako ju nadvladati. Magija je uvijek potrebna.

Jedan od jednostavnih i djelotvornih lijekova (remedya) je svijeća. Pa se može upaliti crvena svijeća za Marsa u utorak na Marsov dan, da se povežemo s njegovom energijom i kanaliziramo ju u kreativnom smjeru. Recimo potučemo one koji nas napadaju, jer Mars je ratnik. (I ne, neće se vratiti karma, jer živimo na planetu gdje postoji i arhetip ratovanja, samo ono mora biti hrabro i časno).

Neprijatelj može biti i u nama u obliku neke negativne emocije koju nosimo, događaja na koji se stalno vraćamo, opsesije prema nekoj osobi koje se ne možemo riješiti. Tko ne ratuje može ovu energiju kanalizirati u sport ili tjelesne aktivnosti, ali isto treba paziti da se ne pretjeruje jer moguće su ozljede.

S obzirom, da smo ušli i u energiju tamnog mjeseca u Škorpionu, možemo u vrlo kratkom vremenu odrezati ono što želimo. Tehnika je jednostavna – zamislimo kako u ruci držimo mač ili koplje i probodemo ono što više ne želimo. Ili napišemo na papir pa ga spalimo.

A nakon toga povežemo se sa svojom dušom, to je onaj čisti dio nas kojega se ne tiču ove sve ego igre i obrasci, on ih samo promatra. Da ne postoje naše sjenke ili neiscijeljeno unutarnje dijete koje vrišti, lako bi bilo djelovati stalno iz čiste duše i nikad ne upadati u loše energije.

Međutim, kako realno gledajući, postoje i naše sjenke i s njima se moramo zabaviti i iscijeliti ih, a negativne obrasce ukloniti. Ovakvi vremenski periodi idealni su za taj rad. Isto tako, ne zaboravimo da živimo na Zemlji i koliko god mi nastojali biti čisti i održati svijet oko sebe u visokoj vibraciji, ne znači da su i drugi oko nas dobronamjerni i da nema loših događaja.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)