Vaga

horoscope guru

2009-07-26 12:09

23.09.-22.10.

Pozitivan,Muški

Planet:Venera

Element:Zrak

Ključna riječ:Ja važem

Karakteristike:Vaga je šarmantna i elegantna.Uživa u udobnosti i svemu što novac može kupiti.Narcisoidna očekuje obožavanje.Teži za harmonijom i ravnotežom.Diplomat je, ne voli težak rad i u osnovi je rasipna.Čini sve kakao bi se dopala.Vaga je idealist,miroljubiva,optimist,a glavni adut joj je šarm.Postoji da bi bila obožavana.Voli davati savjete drugima.Zna biti nevjerna i voli koketirati.Veoma je pravična.Vaga ne može biti sama.

Dobre strane-diplomatičnost,uglađenost,romantičnost,šarmantnost,društvenost,smirenost,idealizam

Loše strane-neodlučnost,promjenjivost,lakovjernost,povodljivost,ugađanje vlastitim sklonostima

Cilj-znanje

Vaga i ljubav:Vaga je strastvena,nadražujuća i stimulativna ljubavnica.Vaga je esteta u izboru partnera.Voli biti predmet obožavanja.Ne razmišlja puno o moralnim propisima.prema supružniku se ponaša pokroviteljski.

Vaga i prehrana:Mineral važan za Vagu je natrij-fosfat.Hrana bogata ovim mineralom:jagoda,jabuka,grožđice,badem,grašak,špinat,radić,rajčica.Najbolje joj prija nemasna hrana bogata proteinima.Treba piti puno vode.

Vaga i posao:Vaga nije stvorena za fizički posao.Ima u sebi dozu nepraktičnosti.U poslu koji voli je vrlo ustrajana,spretna i staložena.Leže joj poslovi koji uključuju dobar ukus,osjećaj za ritam i sklad i gdje se traži točnost i preciznost.

Vaga i zdravlje:Vaga upravlja bubrezima.Nije pretjerano otporna,pa joj se preporuča stalna fizička aktivnost i slušanje uputa o zdravom životu.Zdravlje joj zavisi od raspoloženja,pa joj je najbolja terapija zabava.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)