Uz ova 3 savjeta sačuvajte svoje srce kad Venera krene retrogradno

horoscope guru

venera

Retrogradni hod  Venere može izazvati pravu buru  pomiješanih emocija, neizrečenih želja, slomljenih srca.  Tada treba biti oprezan sa željama.

Na koji način ćete kontrolirati ovakvu promjenu i što je potrebno da se izbjegnu ljubavni  brodolomi?

Potreban vam je prostor vrijeme samo za vas

Pokušavate li naći novu ljubav, tada razmislite da li to zaista želite ili je to samo strah od samoće, želja da ne ostanete sami.

Ako vaše srce osjeća čežnju, ako vaša duša  ima želju  naći srodnu dušu, zapitate se nije li to samo neka nostalgija. O svemu više možete pročitati ovdje.

Vraćanje u prošlost i stare ljubavi

Retrogradna Venera može zaista potaknuti i prošlost, neke stare ljubavi, neki novo poziv osobe iz prošlosti koji može probuditi buru emocija i strast.

Mnogo razmišljanja, čežnje, lijepih riječi,sanjivih pogleda, sve to donosi retrogradna Venera. Ali važno je ostati pribran, jer ako u prošlosti nije bio trenutak, sačekajte još malo.  O prošlosti i prošlim ljubavi pročitajte ovdje.

 Borba s nesporazumima

Ovakva Venera donosi i konflikte, nerazumijevanje,ali treba znati da je i ona planeta harmonije. Primirite se nađite svoje mjesto, tamo gdje vam je najugodnije i sačekajte, i ovo će proći. O vladarici srca, Veneri više pročitajte ovdje.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)