Uz Gangnam Style do apokalipse u prosincu?

horoscope guru

Poprilično smiješna, za neke možda i zastrašujuća, priča širi se internetom sa tvrdnjom da će hit „Gangnam Style“ označiti smak svijeta.Korejski reper Psy ponovno je podigao prašinu. Internetom su počele kružiti teorije kako je uspjeh njegove pjesme predvidio već prorok Nostradamus i povezao ga sa skorašnjim krajem svijeta 21. prosinca.

Ova apokaliptična priča širi se internetom sa tvrdnjom da je Nostradamus predvidio mirno jutro, rasplesanog konja i 9 nula koji će voditi ka apokalipsi.

Nostradamusov citat iz prve polovine 14. stoljeća glasi: ‘od mirnog jutra, kraj će doći kada konj koji pleše dostigne deveti krug’.

Citat se odnosi na svjetsku senzaciju, pjesmu ‘Gangnam Style’ koji je ovih dana svrgnuo Justina Biebera s trona pa je, kako se i očekivalo, postao najgledaniji video na YouTubeu s više od 815 milijuna pregleda. Revnim tumačenjem internetskih stručnjaka koji gaje interes za apokalipsu rješenje je jasno kao dan.
Naime, Koreja je ‘zemlja mirnog jutra koju spominje Nostradamus, Psy izvodi ‘konjski ples’, a krug devet je u stvari 900 miliona klikova na YouTubeu, za što mu je potrebno još relativno malo.

Mnogi čak vjeruju da će video ovu cifru dostići 21. prosinca 2012. godine što bi išlo i u prilog tvrdnjama Maja o smaku svijeta.

Da bi odagnali svoje misli od ovih čudnih a i zastrašujućih nagađanja poslušajte ovaj video koji ipak donosi sreću u život.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)