Utjecaj retrogradnog Merkura do 15 rujna – septembra – nesporazumi, neočekivani susreti, zbunjenost

horoscope guru

Tijekom ovog razdoblja često dolazi do nejasnih, maglovitih razmišljanja. Teže nam je donositi racionalne odluke i češće dolazi do pogrešnih tumačenja. Budite oprezni i shvatite da ne možete čitati tuđe misli – netko možda misli potpuno drugačije od vas.

Čudni događaji
U zraku se osjeća neobična atmosfera koja se odražava i na odnose. Moguće su neobjašnjive napetosti ili neugodne situacije. Možda vam se, primjerice, bivši partner ponovno javi iz vedra neba ili ga sanjate noću. Obično je riječ o odnosima u kojima je nešto ostalo neriješeno.

Potreba za samoćom
Često se događa da tijekom retrogradnog Merkura želimo više vremena provoditi sami . Kao rezultat toga, manje smo zainteresirani za društvena događanja, slavlja i sastanke. Sve je u redu. Ako forsirate druženje, osjećat ćete se loše i neugodno.

Problemi s komunikacijom
Kao što je već spomenuto, tijekom retrogradnog Merkura tipično je prebrzo pogrešno razmišljanje i samo tumačenje. Upravo zbog toga nastaju mnogi problemi i sukobi. Budite oprezni i izražavajte se što jasnije – u razgovoru s drugima postavljajte pitanja i ne stvarajte vlastite priče.

Kašnjenje
Razdoblje karakterizira kašnjenje. Možda ćete propustiti rokove na poslu ili zakasniti na sastanak, što će naljutiti drugu osobu. Ali druga osoba može zakasniti i izbaciti vas iz kolosijeka.

Površne veze
Ako u to vrijeme upoznate novu osobu, vjerojatnije je da će vaša veza ostati površna i da neće prijeći u ozbiljnu vezu. Čak i ako u tom razdoblju ostanete u kontaktu s bivšim partnerom, manja je šansa da ponovno započnete vezu.

Poteškoće u donošenju odluka
Možda ćete imati poteškoća u donošenju važnih odluka. Čak i ako odlučite nešto učiniti, velika je vjerojatnost da ćete se predomisliti ili čak požaliti odluku. U ovom razdoblju najbolje je izbjegavati donošenje važnih odluka , čak i na području odnosa.

Zaboravnost
U ovom smo razdoblju rastreseniji i zaboravljiviji. Možda zaboravite telefon i ne možete reći da kasnite na sastanak ili zaboravite odgovoriti na poruku. Ova distrakcija može dovesti do mnogih nesporazuma i sukoba.

Važno je biti nježan prema sebi i drugima u ovo posebno vrijeme. Budite otvorenog uma i slušajte druge. Pokušajte razumjeti druga gledišta i postavljajte pitanja ako nešto ne razumijete. Ali poslušajte i sebe; poklonite sebi dodatnu pažnju i ljubav tijekom retrogradnog Merkura.

Izvor: Sensa mondo

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)