Uran u znakovima

horoscope guru

uran u znakovima

Uran predstavlja reforme, iznenadne promjene, sve ono neočekivano i neobično u nama. 

Sa Uranom u Ovnu Vi ste energična i samostalna osoba. Nestrpljivi ste i jako burno reagirate. Poštujete druge, ali ste ponekad vrlo tvrdoglavi. Imate višak energije koju bespotrebno rasipate. Volite promjene, ali entuzijazam se kod Vas rijetko javlja.

Uran u Biku čini Vas snažnom osobom kojoj je važan materijalni status. Stjecanje novca Vam je osnovni cilj u životu i do njega dolazite na sve moguće načine. Vaša tvrdoglavost ponekad Vam daje na tom putu zapreke, karakterom ste vrlo teški i nije lako sa Vama izaći na kraj.

Uran u Blizancima čini Vas vrlo nemirnom osobom. Brzopleti se reklo bi se i neorganizirani, ali jako dobro shvaćate što se oko Vas dešava. Stalno ste u pokretu i dinamični ste, lako pridobijete druge uz svoja mišljenja.

Sa Uranom u Raku buntovna ste i maštovita osoba.  Često mijenjate raspoloženja, vrlo ste osjetljivi. Sami sebi posvećujete najviše pažnje.  Često se ne uklapate u sredinu u kojoj živite, volite putovanja.

Uran u Lavu čini Vas ambicioznom osobom, punom entuzijazma. Upuštate se u sve vrste kreativnih ideja i promjena. Karakterom ste i tvrdoglavi, što Vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve.  Volite avanture i pustolovine, privlačni ste suprotnom spolu.

Sa Uranom u Djevici Vi ste zatvorena i oprezna osoba.  Riješavate probleme samo na vama jedinstven način. volite ljude, ali ste pomalo ekscentrični.  Niste skloni čestim sklapanjima prijateljstva. Ne volite rutinu i izbjegavate sve kako bi je izbjegli.

Uran u Vagi čini Vas razumnom i maštovitom osobom.  Imate telepatske sklonosti i jaku dozu magnetizma. Rano ulazite u brak, skloni ste udaljavanju, pa i razvodu. Volite sklad i red u životu, veliki ste esteta.

Sa Uranom u Škorpionu Vi ste prodorna osoba. Naglašena je seksualnost, seks Vam je jako važan,. Snalazite se u svim situacijama, ponekad ste narcisoidni. Uvijek se borite za sve ono što želite. Ljubomorni ste i znate biti teški za svoju okolinu.

Sa Uranom u Strijelcu Vi ste optimistična osoba. Volite neovisnost i slobodu.  Inzistirate uvijek na neobičnim i novim idejama. Volite promjene, avanture i putovanja.  Vi se snalazite u svim situacijama.

Uran u Jarcu čini Vas strogom osobom i ambicioznom. Ponekad ste skloni mijenjati sve oko sebe, ako se ne možete izraziti kako Vi želite. buntovnik ste i egoista. Melankonični ste i povučeni, to Vas koči u karijeri.

Sa Uranom u Vodenjaku Vi ste osoba koja voli timski rad, dobar ste organizator. Tolerantni ste, volite stalne akcije, bez problema prihvaćate promjene.  Težite uvijek nečem novom i boljem. Prijateljstva znate naglo prekidati i ulaziti u nova.

Uran u Ribama čini Vas tajanstvenom osobom, često niste dobro prihvaćeni u okolini. Veliki ste sanjar, imate jaku intuiciju i umjetnički talenat. Čudni ste drugima jer Vi kao da idete u životu, korak ispred svog vremena.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)