Uran u kućama

horoscope guru

uran u kućama

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga.

Uran u prvoj kući govori o vama da ste osoba vedrog duha, puna energije, ali zbog svoje naglosti često lutate dok ne dođete do cilja. Otvoreni ste za nove ideje, pioniri promjena, nekad možda ne shvaćeni od okoline. U životu vas očekuje dosta promjena koje su neočekivane.

Uran u drugoj kući pokazuje da vas prate u životu velike promjene, ekonomskih i financijskih situacija. Imate puno padova i uspona dobrih i loših. Posjedujete jako dobru metodu razmišljanja kako da dođete što brže do novca. Spremni ste na rizike, trebate se čuvati bankrota.

Uran u trećoj kući čini vas inteligentnom i osobom istraživačkog duha. Intuitivni ste i imate odličnu moć zapažanja. U odnosima sa braćom ili sestrama imate uspone i padove, često se u životu odvajate od najbližih. aktivni ste i ne štedite se. U životu se trebate čuvati i biti pažljivi u saobraćaju.

Uran u četvrtoj kući ukazuje d ste osoba koja ne ovisi o obitelji. Vrlo često prekidate obiteljski život ili odnose sa roditeljima. Intuitivni ste i jako brzo mijenjate ideje. Imate sposobnost da spoznate prošlost i predvidite budućnost.  Trebate se čuvati požara i eksplozija.

Uran u petoj kući čini vas osobom orginalnom i kreativnom. Bavite se neobičnim situacijama, skloni ste avanturama, ulazite u različite špekulacije. Skloni ste kockanju. Vaš  ljubavni život je nepredvidiv.  Zaljubljive ste prirode, ali sklonost neobičnim seksualnim perverzijama dovodi do čestih prekida.

Uran u šestoj kući čini vas orginalnom i jedinstvenom osobom. Teško prihvaćate svakodnevne norme ili rutine. Najbolji ste kad ste prepušteni sami sebi, tada vaša kreativnost dolazi do izražaja. Imate probleme sa zdravljem i to psihičke, pomaže vam alternativan način liječenja.

Uran u sedmoj kući pokazuje da bračni odnosi kod vas su jako teški, ili se naglo razvodite u životu ili vas očekuje nagla smrt partnera. Imate vrlo moderna shvaćanja o braku, Imate smisla za poslovne reforme i promjene.

Uran u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja lako dolazi do tuđeg novca, ali ga i lako gubi. Privlači vas mistika i okultizam. Često imate nove veze. Imate jako čvrst karakter i spremnost da se borite sa sudbinom.

Uran u devetoj kući čini vas specifičnom osobom koja ima vlastiti životnu filozofiju. Volite promjene, novosti i putovanja. Zanima vas duhovni svijet, imate sklonost da se priključite nekoj sekti. Zanima vas astrologija,astronomija.

Uran u desetoj kući pokazuje da ste osoba koja se u profesionalnom poslu bavi nekim opasnostima. Neovisni ste i ne volite da vam se netko miješa u posao. Imate probleme u odnosima sa autoritetom jer ne prihvaćate hijerarhiju. Promjene u vašoj karijeri uvijek se dešavaju iznenada

Uran u jedanaestoj kući govori da ste okruženi prijateljima, ali oni vam često stvaraju probleme u životu. Jako brzo sklapate prijateljstva, ali ih i prekidate kad shvatite da vas iskorištavaju. Posjedujete crtu tolerantnosti. Ništa ne planirate, ako i postoji neki plan, vi ga se ne pridržavat

Uran u dvanaestoj kući čini vas osobom kompliciranih emocija koje ni vama samima nekad nisu jasne. Privlače vas neobični oblici duhovnosti. Volite samoći i samo na taj način možete funkcionirati u poslu. Trebate se paziti psihičkih smetnji i životinja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)