Trostruki Mjesečev spektakl na nebu

horoscope guru

Mjesečev spektakl i to trostruki ove godine 31. siječnja priprema nesvakidašnji astronomski spektakl. Te noći imat ćemo na nebu Blue Moon, super Mjesec, te pomrčina Mjeseca.

Super Mjesec bit će pun, ali će se i približiti Zemlji, a to će ga činiti za trećinu sjajnijim a i većim nego inače kod punog Mjeseca.

Blue Moon je pojava koja se dešava svake dvije i pol godine, a radi se o dodatnom punom Mjesecu, u jednom kalendarskom mjesecu, jednom godišnjem dobu, jednoj godini. Razlog tome je što lunarni ciklus traje 29,53 dana, pa se tijekom kalendarske godine nakupi i 11 dana viška. Tako da se u 19 godina sedam puta pojavi dodatni puni mjesec.

Pomrčina Mjeseca dešava se jer se Zemlja naše između Mjeseca i Sunca, a Mjesec se nađe u sjeni Zemlje. Mjesec ne potamni već bude tamno crven jer ipak nešto Sunčevog svjetla dopire do njega.
Ovaj trostruki spektakl moći će se vidjeti najbolje iz Australije, Novog Zelanda, središnje i jugoistočne Azije, te sa Havaja. Ovaj trostruki fenomen počet će već 30. siječnja u jutro.
Energija punog Mjeseca može biti dobra za vas ako je pravilno koristite. Može vam povećati razinu pozitivne energije, a može i uzburkati vaša osjećanja. Sve što se događa u vašem tijelu i umu bit će tijekom ovog spektakla pojačano. Stoga pazite što zaželite jer moglo bi vam se i ostvariti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)