Sunce

horoscope guru

sunce

Nema tog čovjeka koji nije ushićeno promatrao rađanje Sunca, kako od davnina, tako i dan danas! Sunce pokazuje položaj u kom se znaku, sazviježđu nalazilo u momentu našeg rođenja. Cijeli biljni i životinjski svijet je zavisan od Sunca, pa i mi. Ono nas grije, daje nam energiju, snagu, od njega ovise naši usjevi, od njega nekad dodje do požara koji mi ljudi moramo gasiti. To je utjecaj Sunca na čovjekovo okruženje i odnos prema prirodi.

Poseban jedan utjecaj ima na naš karakter i našu sudbinu. Sunce najbliže opisuje naš život. Od njegovog položaja po znacima, poljima i aspektima puno se toga može vidjeti o nama samima i našim životima. Sunce simbolizira naš Ego, ono kako nas drugi vide i doživljavaju, tako da je velika razlika da li nam je Sunce u Lavu, kad je u svom sjedištu, ili možda kad je u Vagi na primjer. Pokazuje načine na koji se predstavljamo svijetu, jedan je od pokazatelja našeg osnovnog bića, odmah poslije podznaka. Svi znamo koliko natalna karta, horoskop otkriva naše mogućnosti, naše predispozicije, naš karakter i našu sudbinu. Koliko ste samo sličnih ili malte ne istih Djevica upoznali, pa Škorpiona itd.. da ne ređam. To samo pokazuje i dokazuje koliko je položaj Sunca važan, i koliko je njegovo utjecaj djelotvoran, kao što se zna da Mjesec utječe na plimu i oseku. Kada u tumačenju cjelokupnog horoskopa dobijemo još i polažaj Sunca u poljima i aspekte koje pravi, veliku predstavu dobijamo o osobi kakva je, kakav je znak, kakva je energija, ka čemu je usmjerena, ili ka čemu je treba usmjeravati. Sa kojim ostalim planetima je u skladu ili neskladu, kako to najbolje iskoristiti ili popraviti. To je vrlo važno jer položaj Sunca pokazuje naš život i naš odnos prema životu i uspjehu. Upravo Sunce pokazuje uspjeh u životu, odnos prema poslu i karijeri, otkriva naše talente, pokazuje način na koji mi stječemo samopouzdanje koje je vrlo važno za život svakog čovjeka. Položaj Sunca pokazuje područje života gdje mi lako dominar, gdje se lijepo osjećamo, jer smo ispunjeni, uspješni. Tako na pr. u 6. polju horoskopa to će biti naš posao, individua uživa dok radi, osjeća da je živa samo dok je vrijedna, produktivna i daje dobro zdravlje, sve to naravno ako nije loše aspektovana, pa čak i kad jeste ono donosi na jedan drugačiji način uz rješavanje mogućih problema kako će se želja i volja za uspjehom baš tu ostvariti.

Sunce pokazuje i oblasti života i način na koji nas drugi doživljaju kao ponosne i dostojanstvene ljude. i ono ovisi od položaja Sunca u horoskopu. Svatko ima svoju priliku i šansu, samo je treba upoznati i iskoristiti na pravi način. Nije isto da li nam je Sunce položeno u 7 polju, koje pokazuje da nam je život vezan za brak, zajedništvo i ljubav, ili je ono položeno u 12 polju što donosi simboliku znaka Riba, pa eto izolacija, osjetljivosti, što nije primjereno Suncu. Medjutim ako mi primjerice Sunce u 12 polju živimo tako što ćemo možda raditi u bolnici, ili otići na daleki put, inozemstvo, Sunce živi svoju punu snagu onda.Sunce opisuje i muskarca koji ce privući ženu u ženskom horoskopu. A i to je logično jer i mi žene ljepše živimo uz muškarca pored sebe. To je prirodno. U kom znaku, polju i sveobuhvatnom položaju Sunca dobivamo predstavu kakav je naš muškarac koga želimo pored sebe. Ako je u 9 polju, on je u inozemstvu, i tamo nas čeka i život i uspjeh, ili je možda druge vjere ili nacije, ali sa simbolikom Strijelca mora imati podudarnosti.

Kao nijedna druga planeta moramo težiti svom Suncu, živjeti njegove pozitivne karakteristike, i težiti tom tzv. zadatku, jer ono nam donosi osjećaj da smo živi i da svoj život živimo punim plućima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)