Sunce u znakovima

horoscope guru

sunce u znakovima

Sunce pokazuju suštinu vaše ličnosti, vaš duh, volju, vaš ego. 

Sunce u Ovnu daje Vam  šarmantnost, temperamentnost, hrabrost, spremni ste na izazove.  Želite sve i odmah riješiti. Ta snaga Vas tjera iz krajnosti u krajnost, od euforije do samog očaja. Strast Vam nije jača strana, tako da ljubavne veze mogu uspjeti, ako Vas ne opterećuju i daju Vam  slobodu  u karijeri. Nekad grubost i nepažnja su dio Vaše svakodnevnice.

Sunce u Biku daje Vam ljubomoru i tvrdoglavost, mada sa druge strane i strast i nježnost.  vi ste osoba koja ima jako težak karakter, materijalist koji uživa u svemu. Ako Vam se netko nađe na putu, vrlo ste oštri i neugodni.  Obitelj Vam je vrlo važna u životu, privlačni ste, imate naglašenu seksualnost koju znate jako dobro da iskoristite.

Sunce u Blizancima Vama daje inteligenciju,, vrlo ste komunikativna osoba. Volite društveni život, avanture, izlaske, živite vrlo dinamično. Nekad ste nepouzdani i neozbiljni, tragate za novostima. U društvu ste uvijek primjećeni i poštovani. Volite flertove, pa i one verbalne, niste obiteljska osoba, skloni ste više društvenom životu.

Sunce u Raku naglašava kod Vas emocije i obitelj, kao vrlo važnu stavku u Vašem životu. Vaša mašta je vrlo razvijena, nekad Vam daje smetnje između  nje i realnosti. Život bez ljubavi za Vas apsolutno nema smisla. Vrlo ste flegmatični i ne vodite dinamičan život. skloni ste konfliktima, ako Se od Vas dinamika traži. Ne volite svađe i uvijek iz znate zaobići.

Sunce u Lavu Vama daje dominantnost, želju da uzmete od života ono najbolje.  Težite luksuznom životu, volite komplimente.  U društvu ste vrlo zanimljivi i zapaženi.  Sve što radite, radite srcem i voljom, uz jaku koncentraciju i uvijek postižete uspjeh.  Ne podnosite nevjeru, odani ste i vjerni svom partneru. U ljubavi volite dominirati, pokazati emocije koje su uvijek iskrene i duboke.

Sunce u Djevici Vama daje izrazitu realnost. Sve razrađujete i planirate do najmanjeg detalja. Karakterom ste pristupačni, pa čak i ljubazni, ali vrlo često, poprilično kritični. Volite red i ne volite kad taj red netko Vam poremeti.  Teško ulazite u ljubavne veze jer niste strastveni, a u tome Vas koči Vaša suzdržanost

Sunce u Vagi čini Vas privlačnom, zavodljivom i šarmantnom osobom. Komunikativni ste i uvijek rado viđeni. Ljubav je ono što Vas vodi kroz život.  U ljubavnim vezama ste vrlo uspješni. Vodite vrlo dinamičan život, često flertujete. Kada ste u ozbiljnoj vezi, tada ste odani i vjerni svom partneru.

Sunce u Škorpionu pokazuje Vašu snagu, ali  i osjetljivost.  vi ste tajanstvena i kompleksna osoba koju je jako teško razumjeti. Uvijek ste spremni na rizik da postignete svoj cilj. Nekad ste hladni i suzdržani. Vi ste osoba koja posjeduje izraženu strast, emotivnost i privlačnost. Seksualni život Vam je vrlo važan.

Sunce u Strijelcu čini Vas druželjubivima, omiljenima u društvu. volite egzotiku, avanture, putovanja.  U ljubavi volite slobodu, uspjet će Vam samo ona veza u kojoj Vam partner daje tu slobodu.  Često ste neraspoloženi, skloni konfliktima sa članovima obitelji. Bez obzira na to vi ste osoba koja se u životu može nositi sa svim poteškoćama koje se pojave.

Sunce u Jarcu čini Vas vrlo hladnom osobom.  Idete vrlo oprezno kroz život i do svog cilja. Vaše glavne karakteristike su oprez, vjernost i razboritost. vrlo ste ambiciozni i sigurni u sebe. Materijalista ste, težite materijalnoj sigurnosti, ali ne živite raskošno već vrlo skromno. U ljubavi niste strastveni, ali kad pronađete osobu, ljubav, vjerni ste i odani.

Sunce u Vodenjaku daje Vam komunikativnost i samostalnost. Važna Vam je svakodnevna sloboda u svemu.  Imate jako puno prijatelja, što Vama imponira. Djelujete hladno jer ste više okrenuti idejama, nego emocijama, do ciljeva idete hladne glave. Ljubavna veza može Vam uspjeti sa osobom koja će tolerirati Vašu potrebu za slobodom.

Sunce u Ribama potiče Vas da se okrenete duhovnom svijetu jer nemate vlastiti volju. Vrlo ste humani i u tome nemate granica. Često ste usamljeni izolirate se, teško prihvaćate i bliske osobe. Krećete se u svijetu mašte i snova. Nemare razvijen borbeni dug, lako se povlačite od nepravde. U ljubavi ste vjerni tek onda kada shvatite da je partner iskren i pouzdan.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)