Sunce u kućama

horoscope guru

sunce u kucama

Sunce  opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti.

Sunce u prvoj kući stvara vas osobom velike individualnosti. Ne volite da vam se nameću pravila, sami volite odabrati svoj put. Puni ste samopouzdanja,samosvjesni i uvijek puni novih ideja.

Sunce u drugoj kući čini vas osobom koja teži za stalnosšću i stabilnošću.  Vrlo vam je bitan novac, on vam daje samopouzdanje. U životu stjećete dobru zaradu i bogatstvo zbog vlastitog truda.

Sunce u trećoj kući čini vas osobom koja je nadarena intelektualno, često se bavite pisanjem.  Vrlo ste pametna osoba, brzo učite, imate intenzivnu komunikaciju. Mnogi od vas su poznati pisci ili novinari.

Sunce u četvrtoj  kući čini vas osobom koja uvijek brine za obitelj i dom. Važna vam je stabilnost obitelji, tada ste i vi puni samopouzdanja, ponosni ste na svoj dom.  Volite stabilan intiman odnos.

Sunce u petoj  kući čini vas optimističnom, veselom i kreativnom osobom. Hrabro idete kroz život, cijenite umjetnost.  Nadareni ste za ples, pjevanje, glumu.

Sunce u šestoj  kući čini vas osobom koja voli biti svima na usluzi. Marljivi ste i pouzdani, ozbiljno shvaćate svoje obaveze. Skloni ste zabrinjavanju i potiskivanju frustracija.

Sa Suncem u sedmoj kući vi ste vrlo pristupačna osoba, društvena i tražite odobravanje. Ne volite biti sami,a svoj identitet nalazite u vezama. Angažiranjem kroz društveni život, možete steknuti samopouzdanje.

Sa Suncem u osmoj kući strastvena ste osoba koja ne voli površne odnose.  Tražite veze koje imaju smisla, povezujete se vrlo duboko. U životu imate bogatog partnera ili ćete ostvariti veliko nasljedstvo.

Sa Suncem u devetoj kući vi ste širokogrudna osoba, stalno radite na sebi i svom znanju. Uvijek ste u potrazi za dubljim značenjima, imate filozofski pristup životu. Inteligentni ste i duhovno osvješteni.

Sa Suncem u desetoj kući vi ste sposobna osoba koja postiže uspjehe. Ambiciozni ste, imate bogat društveni život.  cijenjeni ste i poštovani u društvu.  Želite uspjeh u karijeri,ne zbog novca već zbog vlastitog postignuća.

Sa Suncem u jedanaestoj kući vi ste pristupačna osoba koja teži priznanju okoline. Prijatelji su vama važni u životu,a uz njih postižete poslovan i emotivan uspjeh. Imate velike nade i ciljeve, te visoke ideale.

Sa Suncem u dvanaestoj  kući vi ste distancirana i sramežljiva osoba. Važan vam je mir, često bježite u samoću. Intuicija vam je vrlo naglašena, religiozni ste i duhovno bogati, te volite pomagati drugima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)