Strijelac

horoscope guru

2009-07-26 12:10

23.11.-21.12.

Pozitivan,Muški

Planet:Jupiter

Element:Vatra

Kvaliteta:Promjenjiv

Ključna riječ:Ja tražim

Karakteristike:Strijelac je vrlo iskrena osoba. Njegov život je otvorena knjiga.Teško odustaje od cilja.Veseo je ,živahan,na pravom mjestu u pravo vrijeme.Strijelac je znak filozofa i istraživača.Sposoban je vidjeti unaprijed. Nije posesivan ni ljubomoran;jednostavan je i pošten,ono što kaže to i misli.Nedostaje mu upornost.Strijelac je najprijateljskiji znak Zodijaka i uvijek igra otvorenim kartama.

Dobre strane-optimizam,živahnost,humorističnost,poštenje,iskrenost,inteligencija

Loše strane-nemarnost,površnost,neodgovornost,netaktičnost

Cilj-putovanje

Strijelac i ljubav:Strijelac je intuitivan i uvijek zna koga i što želi,želi partnera koji mu je jednak mentalno i fizički.Boji se intimnosti pa je prijateljstvo najbolji način da Strijelac stekne hrabrost za ljubavnu vezu.

Strijelac i prehrana:Mineral važan za Stijrelca je silicij. Ima ga u:paprikama,smokvi,šljivi,jagodi,kruški,jabuci,žumanjku.Sklon je debljanju.Odgovara mu hrana bogata proteinima.

Strijelac i posao:Strijelac je prepun kreativnih ideja,stvoren za timski rad.Monotonija mu oduzima radni elan,a osrednjost ga obeshrabruje.Leže mu sve profesije vezane uz menadžerstvo,putovanja,odgoj,umjetnost,istraživanje i znanost.Veoma je radišan.

Strijelac i zdravlje:Osjetljive točke Strijelac su:kukovi zdjelica,bedra,jetra i žuč.Rado se bavi šprtom pa tako održava vitalnost do duboke starosti.Zna biti razdražljiv,pa može bolovati od čira na želucu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)