Što to donosi nevjerojatna pomrčina Sunca i mladi Mjesec 30. travnja / aprila

horoscope guru

U subotu, 30. travnja aprila , očekuju nas posebni kozmički događaji – pomrčina Sunca i mlad Mjesec u Biku. Mjesec će zasjeniti Sunce 30. travnja, što će omogućiti prvu pomrčinu Sunca u godini . Nastupit će u 22:42 pa ga nećemo vidjeti, ali to ne znači da nećemo osjetiti njegov moćan utjecaj. Iako će ovo biti tek djelomična pomrčina Sunca, ona će i dalje biti iznimno jaka – očekuju nas mnoge nove stvari i promjene.

Pomrčine nas uvijek mogu iznenaditi, ali vrijedi zapamtiti da nas uvijek stavljaju tamo gdje bismo trebali biti, čak i ako tako ne mislimo na prvu! Zapravo, mogu ubrzati našu vremensku liniju i donijeti stvari koje su inače bile neizbježne, ali ubrzavaju procese. Pod pomrčinama stvari se mogu dogoditi brzo!
To posebno vrijedi za ovu pomrčinu Sunca i mladi Mjesec u Biku, jer će planet Uran također biti vrlo aktivan. Poznato je da Uran donosi iznenađenja i događaje koji se događaju poput munje iz vedra neba. Njegova energija obećava svojevrsni radikalni prijelaz iz jednog stanja u drugo.
Uran ponekad može biti pomalo šokantan u svom načinu rada, ali na kraju mu je cilj unijeti više slobode u naše živote. Želi nas osloboditi svega što nas sputava kako bismo zakoračili na stvarnije i autentičnije mjesto. Pod ovom travanjskom pomrčinom Sunca razmislite koje korake trebate poduzeti da biste je se riješili?
Uran je također planet koji se budi, pa ako postoji neko iznenađenje ispod ove pomrčine, tretirajte to kao neku vrstu poziva za buđenje da ponovno procijenite svoj put i svoje postupke. Trenuci buđenja mogu biti bolni, ali dopustite si da napredujete umjesto da se povlačite – može vas odvesti na prekrasna mjesta.
Jupiter i Venera također će biti u potpunom skladu pod ovom pomrčinom u travnju. Venera je vladar Bika, pa je njena energija i u ovom trenutku izuzetno jaka i dat će pomrčini mnogo blaži izraz. Kada su Jupiter i Venera u ovom trenutku u harmoniji, čini se da će, bez obzira na to što pomrčina donese, vjerojatno postojati neka lakoća između svih promjena
Ako postoji nešto čemu već dugo težite, ova bi pomrčina mogla donijeti nagradu za vaš trud! Najbolje je ne raditi ništa tijekom pomrčine. Vrijeme je zaustavljanja i odmora. Stoga, ne forsirajte stvari, nemojte nikoga ucjenjivati, ne uvjetujte ni sebe ni druge. Vjerujte u promjene i procese života, a nove prilike će uskoro doći.
Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)