Što nosi pomrčina punog Mjeseca u Biku 28.10.? – pomrčina koja daje snagu za završetke

horoscope guru

Pomrčina punog Mjeseca u Biku događa se 28. listopada/oktobra. Pomrčine su uvijek vrlo transformativno vrijeme. Donose kolebljivu energiju koja može uznemiriti naš duh i uzburkati emocije. Pomrčine povećavaju energiju oko nas, stanjuju veo i navode nas da vidimo stvari koje prije nismo primijetili.

Odvojite trenutak i vratite se mislima u studeni 2021. Koje su se teme događale za vas u to vrijeme? S kojim situacijama ili energijama ste se suočavali u svom životu?

Šanse su da je ono što se manifestiralo za vas vjerojatno završilo puni krug. Šanse su da su sve lekcije ili putovanja koja su djelovala u vašem životu od tog vremena sada dosegnule točku kulminacije pod pomrčinom punog Mjeseca u Biku.

Možda ćete to vidjeti ako pogledate unatrag. Možda ćete, ako pogledate unatrag, primijetiti koliko ste putovali od ovog vremena. Bez obzira gdje se danas nalazite, sigurno možete biti ponosni na osobu koja ste postali i ponosni na putovanje koje ste prošli.

Pomrčine nam uvijek pomažu da se oslobodimo slojeva, da zakoračimo u više našeg autentičnog ja i da se ponovno uskladimo sa stazom svoje duše. Možete ih zamisliti kao odskočne točke na kojima možemo zakoračiti u višu svijest i doći do novog poglavlja evolucije naše duše.

Budući da je ova pomrčina Bika posljednja u ciklusu, ima nevjerojatnu snagu za završetke. Ako postoji nešto što želite okončati, nešto što želite privesti kraju, tjedni koji okružuju ovu pomrčinu odlično su vrijeme za poduzimanje radnji.

Iskoristite energiju pomrčine da zatvorite vrata i kažete zbogom svemu što više ne služi vašoj duši. Iako možda želimo kontrolirati ovaj proces, pomrčine djeluju na misteriozne načine, vodeći nas tamo gdje trebamo biti.

Iako možda imate zahtjeve čega se želite osloboditi, dopustite da pomrčina također učini svoju magiju. Neka vam otkrije sve što možete vidjeti. Posljednji dijelovi slagalice bit će postavljeni na svoje mjesto pa im dopustite da padnu gdje trebaju.

Pluton, planet poznat kao Gospodar podzemlja, vrlo je aktivan tijekom ove pomrčine punog Mjeseca. Pluton je također prirodni vladar Škorpiona pa će s obzirom na to da je sezona Škorpiona njegova energija biti izražena.

Možda ćemo se morati suočiti s nekim sjenama ili zaviriti u kutove u koje se prije možda nismo usudili. Možemo otkriti da iskopavamo stvari koje su neugodne. Ono što je nekada bilo skriveno sada može izaći na svjetlo.

Gospodaru podzemlja ugodno je u sjenama jer ih on posjeduje. On ih priznaje. Pomirio se sa svime što je tamo našao.

Pod ovom pomrčinom punog Mjeseca u Biku, mogli bismo se naći da činimo isto. Možda ćemo se pomiriti sa svime što nam se dogodilo, ne samo u sadašnjosti, već i iz naše prošlosti. Upamtite, ova energija pomrčine vraća nas sve do studenog/novembra 2021., tako da je sav prostor koji smo ispunili od ovog vremena spreman za mir s njim.

Uz aktivan Pluton, mogli bismo doživjeti borbe za moć; čak možemo svjedočiti borbama za moć koje se odvijaju u svijetu oko nas. Mars i Merkur se također kreću zajedno, stvarajući poticaj za vatrene razgovore, oštre riječi, a možda i govorenje prije razmišljanja.

Ispod ove pomrčine postoji užarena energija koja bi mogla vidjeti kako se stvari pretvaraju u vatrenu razmjenu. Možda ćemo morati paziti što govorimo i kako pristupamo drugima. Osjetljivost će biti visoka pa ćemo možda morati biti posebno delikatni pod ovom energijom.

Kako su energije pomrčine pomalo promjenjive, mogli bismo pronaći utjehu u tome da odvojimo vrijeme za odmor i obnovu. Prakse poput vođenja dnevnika, meditacije i rada na samospoznaji bit će favorizirane.

Ako trebate voditi težak razgovor ili se probijati kroz neki sukob, pokušajte držati svoj živčani sustav pod kontrolom. Promatrajte idete li u borbu, bijeg ili smrzavanje, jer ponekad samo svjesnost i promatranje kada prijeđete u jedno od ovih stanja može pomoći smirivanju vašeg bića.

Svi se borimo sa sukobima na svoj način, stoga budite nježni prema sebi ako trebate imati težak razgovor. Nećemo uvijek biti savršeni ili reći pravu stvar, ali samo pojavljivanje s autentičnosti i smirenosti je podvig sam po sebi!

Jupiter je još jedan planet aktivan pod ovom pomrčinom. Jupiter je planet ekspanzije, tako da sve što se događa za nas može se činiti uvećanim pod ovom energijom. Stvari se mogu činiti većima ili važnijima nego što trebaju biti ili možemo u nekim stvarima lakše pretjerati.

Iako možemo pretjerano reagirati s Jupiterom u mješavini, njegova nam energija također omogućuje da vidimo stvari iz više perspektive. Kada gledamo stvari iz ove perspektive, naš um se također može proširiti, pomažući nam da shvatimo stvari koje prije nismo.

Jupiter je također planet obilja, a Bik je također znak povezan s obiljem pa je ova vibracija u ponudi i pod pomrčinom. Pozdravite ideju širenja, mogućnosti i obilja s ovom pomrčinom, čak i ako nešto nestane.

Prepoznajte da se stvara novi prostor, prostor koji može biti plodniji za nova nadahnuća, nove ideje i nove mogućnosti.

Sve u svemu, postoji snažna mješavina moćnih energija u zraku ispod ove pomrčine. Kraj listopada/oktobra je predodređen da bude moćno vrijeme. Završeci će se dogoditi. Polako će se pojaviti novi počeci. Transformacija će se odvijati. Možda se osjećamo uzdrmano, ali budućnost je svijetla.

Ciklus pomrčine Bik-Škorpion je završen, pojavila se točka usvajanja znanja, svi smo na novom stupnju naše evolucije, svi smo odrasli, svi smo pokleknuli i svi smo se našli u višem stanju svijesti nego što smo bili prije.
Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)