Sretno kamenje za svaki znak horoskopa

horoscope guru

Svaki horoskopski znak sa sobom nosi specifične osobine – zato se i kaže često “tvrdoglav kao ovan”, “šutljiv kao riba” ili “dvoličan kao blizanac”, ali znate li da svaki znak ima i svoje sretno kamenje?

Jednako kao što vam zlatni lančić oko vrata promjenom svoje boje može pokazati da ste oboljeli od neke bolesti, tako i pojedini minerali i drago kamenje koje nosite uz sebe mogu utjecati na raspoloženje.

Ovnu tako odgovaraju dijamanti i jaspis, dok je Bikovima na raspolaganju široki spektar – od jantara, preko dijamanata i smaragda do safira. Ipak, safire se smatra “najsretnijim” kamenjem za Bikove. Blizancima su sretno kamenje ahat i smaragd, ali im odgovaraju i biseri. Isto kamenje pozitivno utječe i na raspoloženje Rakova. Lavovima najviše odgovaraju jantar, oniksi i gorski kristali, dok se Djevice najbolje osjećaju sa safirima, jaspisom ili žadom oko vrata. Vagama odgovaraju opali, Škorpionima akvamarin, a Strijelcima safiri, topaz i biseri. Jarca se može usrećiti rubinima, Vodenjaka opalima i tirkizom, dok će Ribama raspoloženje popraviti ametist, safiri ili pak gorski kristali.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)