SPAVAMO DUŽE OVAJ VIKEND ZA 1 SEKUNDU!

horoscope guru

Stiže nam zasluženi produženi vikend,ali nemojte raditi neke veće planove jer trajat će samo  jednu sekundu duže.Kako bi se održao korak s usporavanjem vrtnje Zemlje, bit će dodana takozvana „prijestupna sekunda“ ili kompenzacija za kretanje Zemlje,znanstvenici će posljednoj minuti 30. lipnja dodati još jednu sekundu.Drugim riječima,prisilit će vrijeme da malo pričeka!

Planet nam se vrti oko svoje osi,ali na njega utječu sile gravitacije Sunca i Mjeseca i oseka i plima. Zbog toga Zemlja ponekad izgubi svoj sklad s međunarodnim atomskim vremenom.

Atomski satovi su opća referentna točka po kojoj svijet podešava svoje satove. Ta njihova preciznost koja je puno konstantnija od promijenjivog kretanja Zemlje oko Sunca, određuje naše dane i noći.Da se slučajno povremeno ne rade te prilagodbe, satovi bi išli naprijed i nakon puno godina,sunce bi izlazilo u podne.

Dakle,svima onima koji su vjerni spavači i ova sekunda će značiti puno,odmorite se zaslužili ste!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)