Solar ~ godišnji horoskop

horoscope guru

 

Godišnji odnosno solarni horoskop neke osobe počinje svake godine negdje oko rodjendana i traje do sljedeće godine. Solarni horoskop je horoskop urađen za trenutak egzatne konjukcije natalnog i tranzitnog Sunca, a za mjesto u kome se osoba nalazi u tenutku rođendana. Zatim se radi usporedna analiza natalnog i solarnog horoskopa. Solarni horoskop se ne može tumačiti neovisno od natalne karte. To podrazumijeva da se prvo analiziraju svi elementi u natalnoj karti, pa tek onda slijedi analiza solarnog horoskopa, uz usporedno tumačenje. Primjerice, Sunce u solaru ima dobre aspekte, a inače se Sunce nalazi u natalnoj drugoj kući, pa možemo očekivati dobru zaradu. U solaru Sunce se nalazi u sedmoj kući pa dobitke možemo očekivati preko bračnog partnera ili ortačkog posla.

Pri usporednoj analizi važno je u kojoj će se natalnoj kući naći solarno Sunce i solarni ASC, jer to pokazuje oblast na koju ćete biti usmjereni. Svakako solarno Sunce na ASC, će donijeti vitalnost, samouvjerenost, želju da se istaknete, solarni Mjesec na natalni ASC donosi preosjetljivost, promjene. Merkur na ASC donosi naglašenu komunikativnost, putovanja, ali i nervoze, dok će vam Venera donijeti prolepšavanje, zabavu, zaljubljenost. Sa Marsom možete očekivati mnogo aktivnosti, a Jupiter će ukazati na uspjeh i na planove koji se mogu ostvariti. Saturn donosi odgovornosti, ali i provjeru vaše vrijednosti. Uran može donijeti neočekivane događaje, Neptun će pojačati vašu kreativnost, dok će Pluton pojačati želju za tranformacije i pokazat kraj jedne faze u vašem životu.

Solarni ASC u prvoj kući osobi će donijeti uspjeh kao i vitalnost i smouverenost, u drugoj kući solarni ASC će donijeti šansu za veću zaradu iu svakom slučaju naglasak je na financijama, u trećoj kući moguća kupovina automobila, selidbe, putovanja, kontakti češći s rodbinom, u četvrtoj kući donijeće važne događaje u vezi obitelji. Solarni ASC u petoj kući može donijeti novu vezu ili rođenje djeteta, bavljenje sportom, više zabave, dok će u šestoj kući donijeti bolje radno mjesto, bolje odnose na poslu, veću brigu za zdravlje i njegu tijela. Solarni ASC u sedmoj kući može donijeti brak, kao i bolje odnose u braku, ortakluk, u osmoj kući može donijeti nasljedstvo, sponzorstvo kao i bolji seksualni život, u devetoj kući daje odlazak u inozemstvo, upis na fakultet ili uspjeh na fakultetu. Solarni ASC u desetoj kući može donijeti uspjeh u poslu, priznanje, u jedanaestoj kući daje ostvarenje ciljeva i planova, nove prijatelje, kao i veću mirovinu i veće prihode, dok u dvanaestoj kući može ukazati na razne skrivene neprijatelje, odlazak u izolaciju, operacije, tajne koje mogu biti otkrivene, veća opreznost je tada potrebna.

Aspekti će svakako pokazati kakvi će biti ishodi.

Znak u koji pada godišnji ASC će pokazati okvirnu sliku za tu godinu odnosno najvažnije događaje.

Solarni Asc u ovnu – donosi osobi dosta energije, aktivnosti, ali i nagle odluke. Ovo je često godina kada se osoba osamostaljuje zbog povećane želje za nezavisnošću. Mogući su i novi projekti, a natalni i solarni Mars će pokazati gdje i kako ćete započeti novi projekt.

Solarni Asc u Biku – donosi usmjerenost na financije i materijalne stvari. Sklonost uživanjima, razdoblje kada ćete se lakše debljati. Venera u natalu i solaru će pokazati što privlačite i gdje se to nalazi.

Solarni Asc u Blizancima – donosi povećanu komunikaciju, želju za putovanjima, radoznalost, nestalnost, više ćete posjećivati rođake, nova poznanstva. Dobra godina da se bavite trgovinom, medijima, podučavanjem pisanjem.

Solarni Asc u Raku – izražena je potreba za nježnošću, emocijama, sigurnošću. Tijekom godine dešavanja su najčešća vezana za obitelj, dom i roditelje. Natalni i solarni Mjesec će nam pokazati gdje su moguće promjene i gdje se morate prilagođavati.

Solarni Asc u Lavu – osobi donosi vitalnost, raspoloženje, optimizam, kreativnost. Kuća u kojoj se nalazi Sunce pokazuje gdje vas očekuje uspjeh i gdje ćete biti kreativni. Loši aspekti sa Suncem može vam donijeti neiskrenost od vama dragih ljudi.

Solarni Asc u Devici – donosi dosta kritike, dodatne odgovornosti, probleme u odnosima s kolegama. Godina koja je namijenjena služenju u poslu. Pretjerana briga može donijeti i zdravstvene probleme. Merkur će pokazati gdje će biti usmjerena vaša pažnja.

Solarni Asc u Vagi – izražena ljubavna, bračna i zakonska pitanja. Godina kada možete ući u brak ili neki ortački posao. Proširenje kruga suradnika, člansto u nekim organizacijama. Venera će pokazari što zapravo želite i kakav će imati ishod.

Solarni Asc u Skorpiji – izražena želja za samostalnošću, želja da se postane svoj gazda, želja upravljati svojom sudbinom. Godina sa dosta konfikata, moguć rastanak od neke bliske osobe.

Solarni Asc u Strelcu – kontakti sa strancima, putovanjima, usavršavanje u oblasti obrazovanja. Godina puna optimizma i osobnog razvoja.

Solarni Asc u Jarcu – izražena karijera uz veliku odgovornost, disciplinu, izdržljivost i ozbiljnost. Moguća su priznanja u vezi posla i bolji položaj. Saturn će pokazati gdje je potrebna velika odgovornost, ali i gdje su vam moguća ograničenja. Loše spektovan Saturn donosi brige u vezi posla.

Solrani Asc u Vodoliji – naglasak je na druženjima, prijateljstvima, želja za nezavisnošću. Orjentisanost ka budućnosti i svakako originalno orjentisani. Uran će Vam pokazati gdje je to moguće uraditi. Ukoliko je Uran dobro aspektovan dobar je razdoblje da se bavite astrologijom ili ćete biti zaokupljeni računalima.

Solarni Asc u Ribama – donosi dosta mašte, emotivnosti, nerealnih stvari, unutrašnji nemir. U ovoj godini teško možete donijeti neku odluku. Racionalnost je smanjena i moguće su zabune. Dobra godina za bavljenje umjetnošću.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)