Škorpion

horoscope guru

2009-07-26 12:09

23.10-22.11.

Negativan:Ženski

Planet:Pluton,Mars

Element:Voda

Kvaliteta:Stalan

Ključna riječ:Ja želim

Karakteristike:Škorpion je znak krajnosti:moćan,slab,neovisan,ovisan,strastven,hladan.Pun je kontradiktornosti.Privlačan i emocionalan krije veliku snagu.Najemocionalniji znak Zodijaka!Posjeduje filozofski duh.Ovo je znak rođenja,seksa,umiranja i regeneriranja.Škorpion je odan ali i ljubomoran i posesivan.Osvetoljubiv,praktičan i mudar,skupljač bogatstva.Intuitivna priroda čini ga gotovo vidovitim.Škorpion je odan prijatelj do kraja života,pouzdan i povjerljiv.

Dobre strane-svojeglavost,silovitost,emocionalnost,intuitivnost,strastvenost,magnetizam

Loše strane-ljubomora,osvetoljubivost,tajnovitost,tvrdoglavost

Cilj-znanje

Škorpion i ljubav:Škorpion je najseksualniji znak Zodijaka.Ipak vrhunac zadovoljstva može  postići samo kad je duhovno usklađen sa partnerom.Često osjeća da nije dovoljno voljen.Škorpion odgovara onima koji vole biti vrlo vezani za partnera.

Škorpion i prehrana:Škorpionu je vrlo važna zdrava hrana.Važan mineral mu je kalcij-sulfat kojeg ima u :karfiolu,radiću,rajčici,šljivi,trešnji,siru,jogurtu.Škorpion ne treba jesti obilne obroke

Škorpion i posao:Škorpion je ambiciozan i ima neizmjernu radnu energiju.Rođeni je organizator i dobar rukovodioc.Voli materijalnu sigurnost.Leže im poslovi kreiranja,rješavanja i upravljanja.

Škorpion i zdravlje:Škorpionove slabe točke su :spolni organi,donji trbuh i moždana opna.Otporan je i rijetko oboljeva.Treba izbjegavati alkohol i cigarete;voditi uredan i zdrav život.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)