Sjeverni mjesečev čvor u znakovima

horoscope guru

sjeverni mjesečev čvor u znakovima]

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo.

Sjeverni čvor u Ovnu vama daje novi identitet. Učite lekciju života u sebi jer u prethodnim životima zbog neodlučnosti i konfuzija niste odredili svoj identitet.

 Sjeverni čvor u Biku uči vas da gradite i savladate strah od uspona i padova. Sve što ste ranije gradili je eliminirano, sada učite suštinu nove vrijednosti na drugačijim osnovama.

 Sjeverni čvor u Blizancima uči vas lekciju da cijenite tuđa stajališta i da se naučite priključiti zajednici. Uči vas da naučite sputavati svoju neobuzdanost i sklonost pretjerivanju.

 Sjeverni čvor u Raku uči vas da odbacite svoje krute stavove prema drugima, da steknete svijest o drugima, Svoju karmu otplačujete  preko obitelji, morate se naučiti reći, oprosti.

Sjeverni čvor u Lavu vas uči lekciju borbe sa vlastitom voljom, da unutar sebe razvijate snagu jer neke okolnosti će vas prisiliti da ostanete sami.

Sjeverni čvor u Djevici vas uči lekciju neovisnosti, da naučite reći, ne. Isto tako učite lekciju da ne dozvolite da vas zavedu emocije, da nađete put iz svoje konfuzije.

 Sjeverni čvor u Vagi vi učite lekciju kroz bolna iskustva, o potrebama drugih. učite balansirati u svom životu i odbacujete krajnosti, da naučite da niste sami.

Sjeverni čvor u Škorpionu uči vas lekciju stjecanja novih uzora ponašanja, transformacije vaših navika i unutarnjih potreba. Vaš egoistični poriv, mora biti savladan.

 Sjeverni čvor u Strijelcu uči vas lekciju osobnog identiteta, odanosti i pokori. Imate zadatak da otkrijete što vam truje um, konflikte, što vas koči da steknete višu svijest.

 Sjeverni čvor u Jarcu uči vas važnu lekciju premotivnih reakcija i strahova. Suočavate se sa vlastitim životom, trebate stati jasno iz nečega. Uči vas da prestanete gledati kroz “ružičaste naočale”.

Sjeverni čvor u Vodenjaku uči vas lekciju osvješčivanja vlastitog ponosa, pravednog prihvaćanja  života. Morate ukrotiti snagu karaktera i usmjeriti je na okolinu., pobijediti svoj ego.

Sjeverni čvor u Ribama uči vas lekciju osvješćenja vlastite krutosti, morate naučiti da ništa nije, konačno. Trebate se osloboditi krutosti i forma kao preduvjet za napredak.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)