Sjeverni Mjesečev čvor u kućama

horoscope guru

sjeverni mjesečev čvor u kućama [640x480]

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja, te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu.

Sjeverni Mjesečev čvor u prvoj kući pokazuje da ste osoba koja teži životnom ispunjenju vlastitih želja i nezavisnosti. Važan vam je brak, ali često se dešava da robujete ljubavi i partneru.

Sjeverni Mjesečev čvor u drugoj kući ukazuje da ste osoba koja iz prošle inkarnaciječesto se oslanja na druge, a naročito kad su u pitanju financije.  Bitna vam je financijska stabilnost, a u životu često dolazite do te stabilnosti preko ljubavnog partnera.

Sjeverni Mjesečev čvor u trećoj kući ukazuje da ste bili veoma dominantna i društvena osoba. Niste imali čvrste stavove. Zbog toga sada patite od usamljenosti ili emotivne praznine, okrenuti ste duhovnosti i religiji.

Sjeverni Mjesečev čvor u četvrtoj kući pokazuje da ste u prošloj inkarnaciji bili okrenuti materijalnoj strani života. To sada prolazite kroz loše odnose sa obitelji.

Sjeverni Mjesečev čvor u petoj kući ukazuje da ste u prošloj inkarnaciji imali jako puno prijatelja i prijatelji su vam bili važni, cijenili ste prijateljstvo. Sada zbog toga često zanemarujete partnera, imate loše emotivne veze, nekoliko brakova.

Sjeverni Mjesečev čvor u šestoj kući pokazuje da je vrlo važno za vas da imate osobni spokoj duše, da ste zadovoljni i emotivno ispunjeni. Važno je da se osjećate sigurno jer u prošloj inkarnaciji niste znali cijeniti ni sebe ni obitelj.

Sjeverni Mjesečev čvor u sedmoj kući pokazuje da ste osoba koja svoj unutarnji stav postiže uz ljubav. Vaša unutarnja ljepota raste koliko i ljubav prema voljenoj osobi. Ipak ponekad imate probleme sa vlastitim egom.

Sjeverni Mjesečev čvor u osmoj kući pokazuje da iz  prošle inkarnacije nosite potrebu za stjecanjem materijalnoga. Prati vas strah od siromaštva, pa zbog toga i kada nema razloga za to vi ne možete biti opušteni.

Sjeverni Mjesečev čvor u devetoj kući pokazuje da svoj osobni napredak možete postići širenjem svojih vidika. Nekad ste neo0dlučni i bojite se pokrenuti neke poteze, ali taj strah vas i tjera na razmišljanje i odluke.

Sjeverni Mjesečev čvor u desetoj kući ukazuje da iz prošle inkarnacije nosite neku vrstu karmičkog tereta vezanog uz obitelj. Zbog toga sada mislite da svoj uspjeh možete postići kroz suradnje sa članovima obitelji.

Sjeverni Mjesečev čvor u jedanaestoj kući pokazuje da tokom života često osjećate da ste sa nekim karmički povezani, bilo sa partnerom ili prijateljima. Posjedujete snagu i moć da gradite  odlične ljubavne i prijateljske odnose.

Sjeverni Mjesečev čvor u dvanaestoj kući ukazuje da ste u prošloj inkarnaciji poslovnim problemima loše i bez volje pristupali. Sada imate dosta problema na poslovnom polju, ali i polju zdravlja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)