Šesta kuća

horoscope guru

Karakteristike šeste kuće:

Moderni naslov: Kuća zdravlja
Latinski moto: Valetudo – zdravlje
Kvaliteta: promjenljiv
Vodeći znak: Djevica
Planirajuća planeta: Merkur
ključne riječi: Zadaci, dužnosti. Vještine, obuka, poslovi i zaposlenja. Zdravlje, kućni ljubimci

Šesta kuća poznata je i kao Kuća zdravlja. Uključenost u čin očuvanja zdravlja predstavlja izazov suočavanja s nevoljama, a to je jedna od najvažnijih tema Doma zdravlja. Sva ljudska bića imaju svoje mane, a pitanje s kojim se svi mi moramo suočiti jest kako se možemo suočiti s takvim nedostacima. Ova su pitanja osobito važna u slučaju osobne krize, poput bolesti, nesreća ili iznenadnog gubitka imovine. Kako se suočimo s takvim problemima, u konačnici će nam pomoći da se nosimo s time tko smo kao ljudska bića.

Iako nas njihovi strahovi obuzdavaju, još uvijek imamo izbor susreta s njima, a kad to učinimo, postajemo jači. Teškoća stvari stavlja u perspektivu i daje određenu vrstu mudrosti. Rad i usluga su bitni su aspekti Šestog doma. Fokus je na zapošljavanju, obuci, usluzi i pomoći onima koji ovise o nama. Ostati snažan dok poduzimamo ove napore važno je i ovdje, što je i jedan od razloga zašto je ova kuća toliko usredotočena na zdravlje, higijenu, kondiciju i dobrobit.

Ono što je bitno za posao koji obavljamo u životu je vrsta posla koju obavljamo osobno. Odgovornost i osobni rast važni su za rast ljudskog bića. Doći će mnogo puta kad će nas krize zdravlja, bogatstva ili vjere spriječiti da budemo svoje najbolje ja. U ta je vremena važno da se izliječimo kako bismo još jednom postali cjeloviti.

Osim što je snažna usredotočenost na altruizam i zdravlje, Šesta kuća usredotočena je i na svakodnevna pitanja, poput nošenja određenog rublja, hranjenja psa ili češljanja kose s lijeve ili desne strane. Te manje i naizgled neprimjerene odluke pomažu nam da učinimo važnije djelo, a isto je i u pružanju usluge drugima. Pomaže nam da postanemo ono što jesmo.

Šesta kuća usklađena je s Djevicom i planetom Merkurom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)