Sedma kuća

horoscope guru

Karakteristike sedme kuće:

Moderni naslov: Kuća partnerstva
Latinski moto: Uxor – supružnik
Kvaliteta: Kardinal
Vodeći znak: Vaga
Planirajuća planeta: Venera
ključne riječi: Bliski, povjerljivi, brak , sporazumi i ugovori

Sedma kuća također se naziva Kuća partnerstva i ona se fokusira na partnera subjekta, a ne na sam predmet. Surađujući ili povezujući se s drugima, ljudsko biće može postići veću svrhu. Od posebnog značaja za Sedmu kuću je osjećaj svrhe, koji se može definirati kao postupak provođenja određenog zadatka, bez obzira koliko veliki ili mali, za dobrobit sebe, partnera ili možda čak i društva u cjelini. , Sedma kuća otkriva da se udruživanjem s drugima postajemo važniji dio svijeta. Stoga se Sedmi dom u osnovi odnosi na uspostavljanje suradnje i partnerstva radi ostvarenja nečije svrhe u životu.

Uspostavljanjem jačih partnerstava u mogućnosti smo proširiti vlastito bitno biće. Počinjemo se viđati unutar određenog konteksta i kao rezultat postajemo cjelovitiji. Drugim riječima, naši partneri služe nam da budu cjeloviti. Iz perspektive Sedme kuće, odnos prema partneru jedan je od najvažnijih čimbenika koji određuju naš vlastiti uspjeh, ne samo kao ljudska bića, već i kao članovi čovječanstva.

Sedma kuća je također raznolika kuća u smislu da partnerstva poprimaju više oblika. Brak, poslovni ugovori, diplomatski protokoli, legaliteti, pregovori, pa čak i jednostavni dogovori gdje se sastati za ručak, svi su primjeri partnerstva. Bez obzira na odnos koji se radi, također treba imati na umu da su sve vrste partnerstva posebni oblici suradnje. Kako se odnosimo jedni prema drugima, sama je suština sedme kuće. Različiti ljudi oblikuju odnose iz različitih razloga. Neki jednostavno žele društvo, dok ih drugi siluju po potrebi. Sedma kuća nas obvezuje da razumijemo prirodu naših partnerstava kako bismo ih učinili punijima i posebnim za sve koji su uključeni.

Napetosti koje mogu postojati unutar određenog partnerstva također nam služe određenim lekcijama. Dakle, u određenom smislu, Sedma kuća također nam može pomoći da razumijemo tamnije strane naših odnosa. Naizgled dobri odnosi lako se mogu pretvoriti u razvod, parnice i druge oblike sukoba. U najgorem slučaju, partnerstva mogu stvoriti čak i doživotne neprijatelje, a u širem obimu mogu čak dovesti i do rata. Kako reagiramo na ove probleme i njihove korijene, pomoći ćemo oblikovati naše buduće odnose i partnerstva.

Sedma kuća usklađena je s Vagom i planetom Venerom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)