Saturn u znakovima

saturn u znakovima

Saturn predstavlja prošlost, strahove i slabosti. 

Saturn u Ovnu predstavlja Vaše slabosti i prošlost. Samostalni ste i probijate se kroz život bez tuđe pomoći. Volite dominantnost, samostalni ste.  Postavljate si jasne ciljeve koje uvijek i postižete. Često ste u konfliktima, naročito kod timskog rada, ne znate na taj način funkcionirati.

Sa Saturnom u Biku Vi ste uporna i vrijedna osoba.  Nastojite sve sami postići, važna Vam je materijalna sigurnost.  Bojite se neimaštine, te zbog toga ste štedljivi i praktični.  Društvo Vas poštuje, ali niste nikad dovoljno primijećeni.

Saturn u Blizancima ukazuje na Vaše strahove i Vašu prošlost. Vrlo ste inteligentna osoba, tragate za novim znanjem cijeloga života.  Savjesni ste i ambiciozni. Nekad Vas okolina ne razumije jer se ne znate snaći u novim okolnostima.  Nespretni ste i dosta sramežljivi jer se teško prilagođavate.

Saturn u Raku kod Vas ukazuje na teško djetinjstvo, probleme u obitelji. Nesigurni ste i bojažljivi.  Trudite se naći emotivnu sigurnost. Ranjivi ste emotivno, ali to dobro prikrivate, samouvjerenošću. Zbog svoje emocionalnosti, često ste ljubomorni i zavidni.

Sa Saturnom u Lavu Vi ste pouzdana osoba.  Nastojite kontrolirati svoje emocije, pa Vam to stvara probleme u društvu jer djelujete suzdržano. Niste skloni mijenjanju partnera. Vi pravu ljubav doživljavate tek u kasnijim godinama, kada se i seksualno oslobađate.

Saturn u Djevici Vas čini odgovornom i pouzdanom osobom.  Zbog posla koji Vam je na prvom mjestu, zanemarujete ostale životne aspekte. Zbog opterećenosti detaljima, komplicirati si često život.  Dosta ste kritični, ali i usamljeni.

Sa Saturnom u Vagi Vi ste pouzdana osoba, diplomata  prema drugim ljudima, uvijek spremni na dogovore i kompromise. Uporni ste i znate postići svoje ciljeve. Za Vas je karakteristično da imate samo jedan brak. Uspijevate ustabiliti posao i ljubav, omiljeni ste u društvu.

Saturn u Škorpionu čini Vas odlučnom i snažnom osobom.  Vrlo ozbiljno pristupate svemu u životu. Karakterom ste izdržljivi, ali i tvrdoglavi.  Imate snažne seksualne potrebe. Ljubomorni ste i često skloni konfliktima. Imate dobro moć uvjeravanja.

Sa Saturnom u Strijelcu Vi ste osoba sa izraženim osjećajem za pravednost. Volite putovanja i avanture.  Važno Vam je u životu prikupiti što više znanja.  Poprilično se zalažete u svemu što radite, u svemu tražite smisao.  Važna Vam je sloboda, ali cijenite i tuđu slobodu.

Saturn u Jarcu čini Vas ambicioznom i sposobnom osobom.  Imate izražen autoritet, znanje i stručnost.  Disciplirani ste u svemu, ne volite ograničenja, lako se uklapate u sve situacije. volite kad Vas se pohvali, marljivi ste i pažljivi.

Sa Saturnom u Vodenjaku Vi stre ekscentrični, ali dobri organizatori.  Društvo Vas dobro prihvaća, često ste vođa.  oko sebe imate veliki broj prijatelja.  O sebi imate vrlo visoko mišljenje.  Baš zbog toga nekad nailazite na prepreke u realizaciji svojih planova.

Saturn u Ribama čini Vas privlačnom osobom, osjećajnim, punom razumijevanja. Kreativni ste, ali djelujete tajanstveno, ne volite biti u centru pažnje. Jako dobro riješavate tuđe probleme, bolje nego vlastite. Patite od skrivenih strahova i nervoze.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)