Saturn u kućama

saturn u kućama

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti.  Saturn je planeta iskušenja i šansi.

Saturn u prvoj kući ukazuje da ste osoba koja sa velikom ozbiljnošću prilazi riješavanju problema.  Nekad ste deprimirani od straha od neuspjeha. Imate komplicirane ljubavne odnose jer ne znate se izraziti niti podijeliti probleme sa partnerom.

Saturn u drugoj kući pokazuje da imate izrazitu  želju za materijalnom i ljubavnom sigurnošću. Ponekad upadate u financijske probleme jer ne znate štedjeti. Niste spremni na kompromise, pa čak ni one  ljubavne. U starijoj dobri stječete materijalno bogatstvo kojem žudite.

 Saturn u trećoj kući čini vas osobom koja dosta teško i sporo razmišlja, međutim imate duboku logiku razmišljanja.  U vrlo ste kompliciranim odnosom sa rodbinom i okolinom. Opterećeni ste nepotrebnim strahovima i brigama.

Saturn u četvrtoj kući pokazuje da svoju osobnost i identitet nalazite u svojoj obitelji.  Ipak imate poteškoće u komunikaciji sa roditeljima, ali kasnije i sa svojom djecom. Možete preživjeti gubitke, ali ne zbog svojih pogrešaka već okoline u kojoj živite. Imate dug život.

Saturn u petoj kući čini vas kompliciranom osobom koja se ne zna opustiti i uživati u životu. Više sreće imate kroz novac nego u ljubavi. Ljubavni život vam nije ispunjen i dosadan je. Ne znate izraziti svoju kreativnost zbog ograničenja koja si sami namećete.

Saturn u  šestoj kući ukazuje da ste precizna i pouzdana osoba pogotovo u poslu. Volite samostalnost, timski rad vam ne odgovara. U polu pronalazite svoje životno zadovoljstvo. Vodite računa o svom zdravlju i načinu prehrane.

Saturn u  sedmoj kući pokazuje da ste osoba koja jako teško stupa u brak. Ipak kada se to desi, vjerni ste, mada hiroviti, imate problem da izgradite čvrstu vezu jer imate strah od intimnosti. Zatvorena ste osoba, ali uspijevate ostvariti komunikaciju sa okolinom.

Saturn u  osmoj kući donosi vam dug život.  Podložni ste bolestima, ali dugo živite. Vješti ste i oprezni sa novcem, ali se često vežete za osobu koja ima financijske probleme.

Saturn u  devetoj kući čini vas inteligentnom i temeljitom osobom. Privlače vas velike ideje. Volite putovanja, mada baš na putovanjima često imate nezgode i neugodne situacije. Ugodna ste osoba okolini, ali sklona avanturizmu.

Saturn u  desetoj  kući čini vas upornom osobom koja postiže velike poslovne uspjehe. Ambiciozni ste i arogantni, ne birate sredstva da postignete svoj cilj. Često se zaljubite u zauzete osobe.

Saturn u  jedanaestoj  kući pokazuje da ste osoba koja lako sklapa prijateljstva koja su dugotrajna.  Ambiciozni ste i teško radite da postignete svoje ciljeve.  Znate animirati okolinu da vam u tome pomogne.

Saturn u  dvanaestoj  kući pokazuje da ste osoba koja voli pomagati drugima.  Povučeni ste i pesimistički raspoloženi. Često imate osjećaj krivice. Dešava vam se da ste često nepravedno optuženi, imate tajne neprijatelje.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)