Sačuvajte vezu uz astrologiju

horoscope guru

 

Zašto se to baš meni dogodilo, zašto me ostavio, gdje smo pogriješili, hoće li se vratiti? – vječna su pitanja koja nas često čekaju na drugom kraju slatke ljubavi. Astrologija vam može pomoći da upoznate svog partnera, i pokušate spriječiti raskid, ili ga, ako je neminovan, lakše prebolite. Dakako zvijezde nemaju odgovora na sve, mnogo toga je u nama, a ne iznad nas…
Pronađite svoje životno ispunjenje u širenju pozitivne emotivne energije, a da biste to uspjeli, najprije upoznajte svoga partnera. Ako ste, primjerice, uvučeni u bespoštedni emotivni rat s odlučnim Ovnom, odmah zakopajte ratnu sjekiru i smirite usplamtjele negativne strasti. Pomirite se s time da vaš partner uvijek mora biti u pravu i da je njegova istina jedina istina. Inače vas očekuje borba do istrebljenja. Prilagodite se njegovim nerijetko egocentričnim stavovima i zahtjevima, katkad ga pomazite komplimentom da je najpametniji  i najljepši, i neukrotivog Ovna pretvorit ćete u pažIjivog i toplog partnera. Do-pustite mu da osjeti kako je upravo on veliki vođa vašega braka. I još nešto, ne gušite ga ljubomorom, budite samostalni, dinamični i uvijek spremni na akciju i uzbuđenja.

Zakulisne igre

Želite li živjeti u skladnoj zajednici s Bikom, morat ćete se prilagoditi njegovoj tvrdoglavoj i nerijetko šutljivoj naravi. Nikad vam neće priznati da je pogriješio i radije će problem zatomiti šutnjom nego ga nastojati riješiti otvorenim razgovorom. Ako je posrijedi muški Bik, a niste sigurni u svoje kuharske sposobnosti, onda se odmah upišite na tečaj kuhanja. Zahtijevat će od vas da uredno ispunjavate sve ženske dužnosti, od kuhinje do spavaće sobe. Bikovi će vas iznenaditi svojom neprestanom potrebom za dodirima, pažnjom i vjernosti. I zapamlite da su Bikovi veliki hedonisti koji ne mogu živjeti bez komfora, topline doma i prije svega materijalne sigurnosti.

Nastojite li upecati” nemimog Blizanca u mrežu svoje ljubavi, a to vam nikako ne uspijeva, promijenite taktiku. Prihvatite slobodno poimanje braka ili veze i zažmirite na njegove povremene izlete u nepoznato. Pokušajte živjeti njegovim stilom i tempom. Budite uvijek veseli, zabavni i druželjubivi. Ne zamarajte ga ljubomornim i posesivnim ispadima i ni slučajno ne pokušavajte sputavati njegovu slobodu. Prije svega budite mu prijatelj s kojim će katkad moći voditi iscrpljujuće intelektualne razgovore ili ogovarati svoje poznanike. I ne servirajte mu odmah svoju ljubav na pladnju. Blizanac obožava zakulisnu igru osvajanja i šarmiranja.

Nasuprot Blizancima, Rakove je puno teže pridobiti u svoje ljubavno gnijezdo nego ih u njemu i zadržati. U neprestanu strahu od emotivnog gubitka ili poraza, zatvaraju se u svoju intimnu školjku, ne pokazujući ono što misle i osjećaju. Za pripadnike ovoga znaka potrebno je imati puno strpljenja. Nerijetko je teško podnijeti njihove promjene raspoloženja i izvanrednu osjetljivost. Želite li očuvati svoju ljubavnu vezu s ovim velikim emotivcem, treba ga neprestano zalijevati toplinom, pažnjom, odanošću i barem jedanput dnevno izjaviti mu ljubav. Rakovi nerijetko u emotivnom partneru traže svoju mamu, a ta spoznaja može vam bi tajni adut koji jamči uspjeh.

Samodopadni Lavovi nerijetko imaju visoke kriterije u izboru partnera. Želite li vječno zadržati njegovu ljubav, morate samo biti poslovno uspješni, samostalni, solidno materijalno potkovani i samosvjesni. Dakle, njihov ljubavni izbor svodi se no osobu reprezentativna izgleda. Ako se zaljube, teško prekidaju vezu i sposobni su podnijeti veliku žrtvu u ime ljubavi. Ako vas je sudbina odnijela u “lavIji zagrljaj” poštujte njegova konzervativna načela. Budite uvijek dotjerani, uredni, dobro odjeveni i pridobit ćete naklonost svakoga Lava.

Dok će Lavovi ispuniti svoj emotivni život sjajem i luksuzom, povučena Djevica znatno je skromnija i manje zahtjevna. Ako uporno tražite formulu za uspjeh braka s Djevicom, onda se preobrazite u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Nesumnjivo ćete pridobiti njezinu naklonost. Pomirite se sa spoznajom da će vaša veza biti lišena romantike i slatkih uzbuđenja. Za Djevicu je vrijeme novac, stoga veći dio svoje energije ulaže u posao, a to isto zahtijeva i od svog partnera. Mrzi nepotrebnu rasipnost i razuzdani život. Ako joj pružite duhovnu ali i materijalnu sigurnost, poželjet će provesti život s vama.

Luksuz i skromnost

Ako neodoljivu Vagu pokušate smjestiti u okvire prosječnog građanskog života, pobjeći će koliko je brzo noge nose. Njoj su prijeko potrebni aktivni društveni život i luksuz da bi bila vjeran partner, bilo da se radi o ženama ili muškarcima. Njezina ljubav bit će vječni plamen ako je budete okruživali pažnjom i neprestano obasipall poklonima. Muške Vage mrze ljubomoru, osobito ako je ona izazvana njihovim šarmom i koketiranjem s drugima. Ne oduzimajte mu taj dio muške slobode jer bi se mogao pretvoriti u svadljivo i zajedIjivo čudovište. Pobrinite se da vaš uzajamni emotivni život ispunite skladom i bit ćete zadovoljni Vagin partner.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)