Robert Kurbaša-najpoželjniji neženja

horoscope guru

Robert Kurbaša rođen 13.10.1977. u Žrnovnici pored Splita. Kao mlađi trenirao je nogomet,ali je oduvijek bio ljubitelj pisane riječi. Po završtetku srednje škole upisao je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu.Obožava glumu i nikad nije zažalio što se opredijelio za glumački poziv.

Glumio je u većini hrvatskih serija poput “Dolina sunca”,”Ljubav u zaleđu”,a pažnju publike pridobio je u serijalima ”Nedaj se Nina”i “Ruža vjetrova”.

Za žene kaže,da bi ga koja zainteresirala mora biti pametna I graciozna,žena mora biti žena.U vezi je sa Splićankom Kristinom .  Sa svojom novom odabranicom provodi većinu svog slobodnog vremena, a njegovi prijatelji tvrde kako je par toliko sretan da ih ne bi iznenadilo kada bi se uskoro i vjenčali. Njegova strast prema ženama dovela ga je i do strastvenog trenutka sa glumicom Ornelom Višticom s kojom se strastveno ljubio u jednom noćnom klubu. Vaga po horoskopu,Robert je sklon avanturama,ali isto tako nježan je i iskren kada je u vezi. Evo što Zvijezde kažu za Roberta.

Muškarac Vaga je sklon neprekidnom davanju savjeta, imat će “savršena” rješenja na sve probleme i odgovor na svako pitanje, a voli raspravljati do iznemoglosti. Može biti ćudljiv i ima naviku da sve raspravi ili odvagne. Njegov šarm nije hipnotički kao kod Škorpiona, već logičan i stvaran.  Neodlučan je, a ne može živjeti sam pa postoji opasnost da na kraju odabere upravo ženu kakva mu nije potrebna. Često miješaju prijateljstvo i ljubav, ali ne pate od slomljenog srca i gotovo kao i Blizanci ili Strijelci brzo zaboravljaju veze koje su bile osuđene na neuspjeh.

Vaga je znak umjerenosti i sklada. Osobe rođene u ovom znaku posjeduju životnu radost i težnju za svim lijepim i profinjenim. Žele živjeti u skladu sa sobom i drugima. Lako se prilagođavaju svim okolnostima, pa i kad im ne ide sve od ruke, one iz situacije uvijek izvuku ono najbolje. Nisu opterećeni budućnošću već uživaju u sadašnjosti. Ponekad Vaga može biti jako sklona kritiziranju drugih zbog svog pretjeranog traženja savršenstva u svemu i svakomu.Budući muški znak Zodijaka, prilično je uravnoteženog karaktera koji je pak vrlo različit za pojedine osobe tog znaka. Većina njih su vječni optimisti, staloženi; a ima ih i nemirnih, sklonih putovanjima i promjenama. Takvi brzo mijenjaju objekt svog interesa, tražeći nešto novo, čemu se onda strastveno posvećuju. Temperament Vage je sangviničan -teži balansiranju, kreće se između potištenosti i veselosti kao i većina umjetničkih priroda i znakova.

Poneke Vage mogu ići u krajnost te postati prave lijenčine, ne raditi ništa. Ovaj umjetnički znak nešto je umjereniji i manje ambiciozan od ostalih. Njegovi podanici često znaju biti plašljivi, tražeći kompenzaciju za sve promašeno u životu. Sposobni su uložiti veliku energiju pri organiziranju velikih stvari, ali su prilikom završnih akcija često malodušni i slabi. Osobne interese stavljaju na prvo mjesto i pokazuju manjak odgovornosti. Iako svjesni zablude, tvrdoglavo će opet činiti istu grešku. U obitelji vole voditi glavnu riječ i sudjelovati u rješavanju svakog problema. Njihovi osjećaji osciliraju poput skale na vagi pa su im česti usponi i padovi.

Robert Kurbaša,je upravo takva vaga,ali uz sve svoje mane i vrline ovaj glumac pridobio je veliku pažnju ženske publike pred TV ekranima,a njegov entuzijazam i seksipilnost stavljaju ga na prvo mjesto Hrvatskog najpoželjnijega neženje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)