Robert de Niro

  Robert de Niro poznati filmski glumac i produncet, rođen je 17. kolovoza 1943. god. Ascendent i Mjesec su u vodenim i maštovitim zodijačkim znacima, a Sunce u teatralnom i talentiranom znaku Lava.

Na Ascendentu je četvrti znak zodijaka, prirodni vladar 4. kuće, odnosno Rak. Kako se radi o vodenom znaku, emocije i unutarnji život, istaknuti su kod Roberta de Nira, što pokreće maštu, a što je posebno naglašeno jer se vladar Ascendenta (Mjesec) nalazi u Ribama. Rak na Ascendentu naglašava značajnim pitanja 4. kuće u njegovom životu, što govori o velikom utjecaju genetike i obitelji na formiranje njegove ličnosti.

Kakav je utjecaj ili kakvo je nasljeđe Robert de Niro dobio od svoje obitelji, pokazuje 4. kuća u njegovom horoskopu. U 4. kući, Robert de niro ima Neptuna u zodijačkom znaku Vage.  Rak na Ascendentu, a Neptun u Vagi u 4. kući govore o umjetničkom obiteljskom nasljeđu, ali i o velikom utjecaju majke Roberta de Nira, na njegovo životno opredjeljenje ka filmskoj umjetnosti. Otac Roberta de Nira bio je slikar i kipar a njegova majka Virginia također je bila slikarica. Magloviti Neptun ima i svoju maleficna stranu, što ovdje utiskuje neke tajne i skrivene okolnosti u vezi njegovih roditelja. Otac Roberta de Nira bio je homoseksualac što se mnogo kasnije pojavilo u javnosti i njegovoj biografiji. Pod utjecajem svoje majke a što je očito iz Raka na Ascendentu Robert de Niro upisuje srednju glazbenu i umjetničku školu, što se može potvrdeti iz nekoliko astroloških kutova. Rak na Ascendentu budi njegov unutarnji život, kao i Mjesec u Ribama, što često opredjeljuje i orijentira ka umjetničkom stvaranju. Merkur, planeta uma, intelekta, učenja, a time i obrazovanja u konjunkciji je sa Venerom, planetom umjetnosti i ljepote. Pozornicu, slavu i sjaj na sceni, kao i glumački talent, osigurava mu Sunce, Jupiter i Pluton u zodijačkom znaku Lava iu 2. kući koja pripada u prirodnom horoskopu znaku Bika, još jednom umjetnički raspoloženom znaku.

U 5. kući, koja je prirodna kuća znaka Lava, što je Sunčev znak Roberta de Nira, nalazi zodijački znak Škorpion, a ovaj glumac je svoje najbolje uloge imao u filmovima u kojima je glumio kriminalce (npr. kultni film Kum). Najbliža planeta koja aspektuje njegov stupanj Ascendenta je Mjesec u Ribama u 9. kući horoskopa, što mu osigurava svjetsku popularnost kroz filmsku umjetnost. Najviša točka u horoskopu, odnosno Mc, a koja govori ne samo o profesiji, već io onome gdje osoba želi da se najviše i maksimalno ostvari, nalazi u zodijačkom znaku Riba. Zbog toga, Rober de Niro ulazi u ambijent umjetnosti, filma, ali i producentskog zanimanja, što je ipak iza glavne scene njegovog Lava. Kroz svoj uspon, on sigurno prolazi i trenutke patnje, što je karakteristično za Ribe. Suvladar njegove 10. kuće je Mars, koji vlada zodijačkim znakom Ovna, a koji se prostire većim dijelom 10. kuće. Međutim, kako je Mars u Biku, on ovdje nije ni borac, ni ratnik, ni vojnik, već čovjek okrenut umjetnosti, ljepoti i zadovoljstvima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)