Ribe

horoscope guru

19.o2-2o.03

Negativan,ženski

Planet:Neptun

Element:Voda

Kvaliteta:Promjenjiv

Ključna riječ:Ja vjerujem:

Karakteristike:Ribe su pažljive i najemotvnija bića na svijetu.Vrlo su intuitivne,istovremeno destruktivne,strastvene i pune entuzijazma.Nisu dobro orgarizirane i oko njih vlada mali kaos.Zabavne su,imaju briljantan smisao za humor i upravo svemoguću mastu.Privlaćne su i to uveliko koriste.Rado priskaću u pomoć prijateljima i slučajnim poznanicima.Zbog toga su omiljene i rado viđene u društvu.Vole živjeti ali puštaju i druge da žive.

Dobre strane-maštovitost,osjetljivost,empatija,intuitivnost

Loše strane-idealizam,neodlučnost,povodljivost

Cilj-sigurnost

Ribe i ljubav:Riba pristupa ljubavi emosionalno,tražeći u vezi sigurnost i udobnost.Voli udovoljavati svom partneru.U braku su ugodni supružnici,skloni trpljenju hirova i mana druge strane.

Ribe i prehrana:Mineral važan za ribu je željezo-fosfat,tj.željezo.Hrana bogat željezom je :jetra,janjetina,govedina,žumanjak,ječam,grah,špinat,datulje,šljive,marelice,breskve.Ribe trebaju jesti manje slanu hranu.Kava i drugi stimulansi trebali bi biti svedeni na minimum.

Ribe i posao:Ribe nisu toliko praktične kao ostali znakovi,ali su veoma lojalni suradnici.Stvorene su za umjetnosti stvaralaštvo.Imaju dobru memoriju.Leže im  svi poslovi vezani za umjetnost i kulturu,odgoj,humanitarni rad,religiju,psihologiju.

Ribe i zdravlje:Slabe točke ribe su:noge,stopala,limfni sustav,živci.Za njihovo je zdravlje važna dobra klima,sređen emotivan život i samokontrola,vježbanje,kupke,sve vrste relaksacije.Trebaju se puno odmarati i spavati.Sklone su alkoholizmu i svim vrstama ovisnosti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)