Retrogradni Merkur od 23. kolovoza otkriva sve laži, a nitko neće biti pošteđen krize!

horoscope guru


Na samom završetku čekaju vas intenzivne emocije i naleti strasti, dok ćete se zbog osmog stupnja Škorpiona naći licem u lice s tajnom koja vam može promijeniti život. Možete očekivati da će isplivati neke potisnute informacije, da će laži biti razotkrivene i da će konačno sve biti jasno. Iako će možda boljeti neka saznanja, ona su vam neophodna da biste bili “mirne duše” i otvorenih očiju i kako biste sagledali stvari realno.

Za sve one koji vole čuti savjet astrologa, dobro se pripremite jer od 23. kolovoza/kolovoza počinje retrogradni Merkur koji će mnogim znakovima pomrsiti konce.

Vrlo intenzivan retrogradni Merkur počinje 23.8. i završava se 15.9., a nijedan znak neće biti pošteđen njegovog utjecaja!

Bit će u znaku Djevice, te će u fokusu biti nezavršeni poslovi i financije.

Ljudi rođeni u ovom znaku obično su fokusirani na detalje i sitnice i praktični kada je riječ o poslu i završavanju zadataka, a skloni su završiti sve što su započeli. Zahvaljujući svojoj ustrajnosti, ispunjavaju sve ciljeve.

Ako se u narednom periodu osjetite umorno i dezorijentirano, kao da niste sasvim svoji, postoji velika vjerojatnost da će to biti od djelovanja retrogradnog Merkura.

Za većinu znakova Zodijaka nastupit će “komunikacijska kriza” – bukvalno ćete imati poteškoće u razgovoru i odnosu s drugima, a mogle bi nastupiti i smetnje u vidu kasno dobivenih i pogrešno protumačenih poruka.

Pošto retrogradnost Merkura sada počinje u Djevici, promjenjivom zemljanom znaku povezanom s logikom, napornim radom, zdravljem, analizom, kompetencijom i inteligencijom, to bi moglo dovesti do toga da se ostvarenje vaših planova zaustavi naglo.

Iako Merkur tehnički vlada Djevicom, što umanjuje dio negativnog utjecaja, možete očekivati da će vas ovo iskustvo prisiliti da se vratite osnovama i ponovo izgradite svoj Univerzum.

Vrijeme je da stvari budu efikasnije i bolje organizirane jer Djevica žudi za smislenošću.

Očekuje se da će ovaj retrogradni Merkur najviše utjecati na putovanje, obrazovanje i način na koji se prepuštamo iskustvima jer počinje na 21. stupnju (stupnju Strijelca).

On izaziva glad za znanjem i dobro zasluženim prosvjetljenjima pa ćete se tijekom ove retrogradnosti moći malo isključiti iz vanjskog sveta i naći put ka unutrašnjem “ja”. Usput biste mogli otkriti ponešto novo o sebi.
Na samom završetku čekaju vas intenzivne emocije i naleti strasti, dok ćete se zbog osmog stupnja Škorpiona naći licem u lice s tajnom koja vam može promijeniti život.

Možete očekivati da će isplivati neke potisnute informacije, da će laži biti razotkrivene i da će konačno sve biti jasno. Iako će možda boljeti neka saznanja, ona su vam neophodna da biste bili “mirne duše” i otvorenih očiju i kako biste sagledali stvari realno.

Ne ignorirajte ono što ne želite vidjeti jer će vas samo istina zaista osloboditi.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)