Retrogradni Jupiter u Biku do 30 prosinca / decembra – Pogledajte u prošlost i nađite rješenja

horoscope guru

Jupiter je planet ekspanzije, pa dok putuje retrogradno, nastoji proširiti pitanja koja zahtijevaju našu pozornost. Uronimo duboko u energiju retrogradnog Jupitera u Biku…

Jupiter u retrogradnom hodu

Jupiter se općenito smatra planetom svjetla, ali ima i tamnu stranu. To je planet širenja, i baš kao što može proširiti obilje i naše želje i snove, može proširiti i stvari koje ne želimo gledati, stvari koje guramo pod tepih jer su previše bolne ili neugodne za Pogledaj.
Retrogradni Jupiter mogao bi nam nešto od ovoga iznijeti na površinu. Može ukazivati ​​na mračnu stranu situacije s kojom smo se suočili, loš odnos koji smo njegovali ili negativne aspekte naše psihe.
Omogućuje nam da vidimo više detalja, veću perspektivu i dublju istinu. Što više gledamo, vjerojatnije je da ćemo jasnije shvatiti cijelu situaciju i usredotočiti se na detalje.

Retrogradni Jupiter u Biku

Retrogradni Jupiter u Biku proširit će ono na što se trebamo usredotočiti, ali će vjerojatno istaknuti i našu financijsku situaciju. Financijska tržišta bi također mogla biti u vijestima u ovom trenutku.
Jupiter u Biku označava vrijeme za pravljenje planova za budućnost, posebno kada su u pitanju naše financije. Njegova energija pogoduje sigurnoj, čvrstoj i stabilnoj organizaciji i rastu, stoga pokušajte razmišljati u tom smjeru kada su u pitanju novčana pitanja koja se mogu pojaviti.
Energetski, retrogradni Jupiter u Biku također može utjecati na naš osjećaj samopoštovanja i vrijednosti . Čemu odlučujemo dati vrijednost? Možemo otkriti da se naš osjećaj onoga što cijenimo mijenja u trenutku ili evoluira kako bi bio više usklađen s višom vizijom.

Jupiter retrogradan i vraća se prošlosti

Sva retrogradna razdoblja zahtijevaju od nas da se osvrnemo u prošlost kako bismo procijenili i ponovno pregledali stvari koje još zahtijevaju našu pozornost.
Ako se nešto značajno dogodilo u vašem životu tijekom ranijeg razdoblja, očekujte da će to ponovno postati relevantno. Nemojte žuriti s traženjem najlakšeg rješenja problema, budite fokusirani i orijentirani na detalje – kada sagledate širu sliku situacije, rješenje će se pojaviti samo od sebe.

Izvor: Sensa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)