Pun Mjesec u Raku donosi nadahnuće i emotivno iskušenje za 3 znaka Zodijaka

horoscope guru

26. prosinca počinje aktivacija Punog Mjeseca u Raku, a on će nam pružiti obilje pozitivne energije, topline i harmonije.

Puni Mjeseci u Raku uvijek snažno naglašavaju emocije. Ako osjetite vrtlog različitih osjećaja, znajte da je na vašoj strani tolika kozmička podrška za postizanje ravnoteže, piše Forever Conscious.

Usklađenost sa Siriusom – otpustite sve što vas sputava
26. prosinca, Puni Mjesec će se točno poravnati sa Siriusom, aktivirati njegovu energiju i emitirati je u naše živote. Sirius je zvijezda svjetlija od našeg Sunca i štuju je mnoge drevne kulture. Njihovi spomenici izgrađeni su u skladu sa Siriusom i postoje priče o bićima koja su sišla sa Siriusa da bi iza sebe ostavila svoju naprednu mudrost i znanje.

U astrologiji se za Sirius kaže da je naše duhovno Sunce. Kada se aktivira, zrači snažnu energetsku silu koja može prodrijeti u naše tijelo i poboljšati frekvenciju.

Ova nam energija pomaže u rješavanju problema, tehničkih poteškoća, lakšem prilagođavanju intuiciji i otpuštanju svega što nam priječi autentičnost. Osjećat ćemo kako emocionalno odbacujemo sve što nas sputava ili ćemo dobiti val inspiracije o tome kako se možemo snaći u situaciji kroz koju prolazimo.

Jupiter ispunjava i omekšava
Jupiter je također aktivan pod ovim Punim Mjesecom, stvarajući skladno poravnanje s Mjesecom. Jupiter ima moć širenja i hipernaboja, tako da će ojačati sve sadašnje energije ovog Punog Mjeseca.

Jupiter se smatra planetom dobrohotnosti i sreće, a astrolozi vjeruju da donosi obilje i radost u naše živote.

3 horoskopska znaka emotivno će doživjeti Pun Mjesec u Raku
Iako će se naglasak emocija osjećati na razini kolektivne svijesti, 3 horoskopska znaka bit će posebno vezana za svoje osjećaje.

Riječ je o Bikovima, Lavovima i Djevicama. Ponajviše će im se činiti da su u nemirnom razdoblju, a ovaj puni Mjesec zapravo će smiriti naboj različitih osjećaja kojima su okruženi. Naposljetku, intuitivno će prizvati mir i stabilnost u svoj život, a odgovori na komplicirana pitanja pojavit će se sami od sebe – važno ih je samo saslušati.

Izvor: sensa.hr

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)